Aquest pastís el vaig fer el dia de la calçotada que fem cada any per Sant Josep, ja que aquest dia ens reunim tots a celebrar el Sónt i aniversari de la sogra, l’aniversari de la meva neboda Glòria i la festa dels pares.
Doncs bé, jo vaig pensar en un pastis bó i fàcil, de totes maneres també vaig portar una tarta de crema i fruita per si algú no li agradava el formatge. Doncs no senyors!!, èxit total!!! els hi va agradar tant que la Glòria ja m’ha demanat la recepta abans d’esperar que surti aquest post. ;)
INGREDIENTS
1 terrina de formatge de sucar tipus Philadelphia
1 terrina de formatge mascarpone
200 ml. de nata liquida
6 cullerades de sucre
1 vas de llet
3 ous
1 cullerada de maizena
ratlladura de una llimona ( només la part groga)
1 paquet de galetes Napolitanas
una mica de mantega
Melmelada de gerds
Gerds frescos
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180º C
Triturarem les galetes i ho barrejarem amb la mantega perquè es faci una massa que posarem al fons d’un motlle (millor desmuntable), per fer de base i ho posarem a la nevera perquè s’endureixi. Mentrestant en un bol batrem tots els altres ingredients menys la melmelada i els gerds. Quan està tot ben barrejat s’aboca dins el motlle amb la galeta i es posa al forn. Passats uns 30 minuts comproveu amb un escuradents si surt net es que ja està, el traiem i deixem refredar.
Un cop fred el desemmotllem i suquem per sobre la melmelada de gerds i adornem amb els gerds frescos.
¡Madreee... QUÉ PINTA MÁS BUENAAA!.
ResponEliminaNosaltres el fem sense philadelphia, tot amb mascarpone. Està boníssim!!
ResponEliminaQue buena pinta tiene esa tarta, seguro que no sobró ni una miga!
ResponEliminaMe llevo un cachito¡¡
ResponEliminaTiene una pinta deliciosa.
ResponEliminaBuenísimo.
Besos
una combinació exel·lent!!! petonets
ResponEliminaFantàstic!! Mascarpone i gerds molt bona combinació. Petonets
ResponEliminaQue bona!! exel-lent combinació...
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
Carme i Neus; Fa pocs dies, vaig anar a comprar en uns grans magatzems i em vaig topar amb el "mascarpone" de quart de kilo, -el provaré em vaig dir...- tal va ser la meva al.legría amb aquest formatge, que el cap de dos dies, m'el vaig acabar..., que si una culleredeta amb sucre, que si una llesca untada... ara quant torni anar a buscar-lo, sabré aprofitar-lo molt millor, amb aquest pastís de "mascarpone" i gerds.
ResponEliminaQue vagi de gust Carme i Neus¡¡ ;-D :-D
Que vagi de gust Carme i Neus¡¡ ;-D :-D
Festes patronals,eh?? Un bon pastís per una gran celebració. I amb el Mascarpone, és la meva perdició!!!
ResponEliminaEmma
Ei, això s'ha de provar, ha de ser exquisit!
ResponEliminaTé un aspecte deliciós!!! I la combinació esquisita uhmmmmm!!!!
ResponElimina