12 d’abr. 2011

CRESTA GEGANT




La pasta de full em dóna molt de joc, es nota no???, Així de tant en tant l’utilitzo per acompanyar alguna amanida  o bé per picar si tinc gent convidada.
Permet molts farcits i dóna poca feina, ja que al ser refrigerada sempre en tens una mica a la nevera i a vegades et treu d’algun compromís quedant súper be i tot.


INGREDIENTS


1 làmina de pasta de full
2 llaunes de tonyina al natural
1 pot petit d’olives farcides
3 ous durs
1 llauna pebrot vermell piquillo (petita)
1 rovell d’ou fresc batut per pintar la pasta


PREPARACIÓ


Estenem la pasta de full i ho partirem en dues parts, en una part  hi posarem tots els ingredients esmicolats, pintarem els voltants amb el rovell batut i tancarem, posant una part sobre l’altra, prement amb les puntes d’una forquilla per tancar-ho bé. Ho tornem a pintar amb  l’ou i fiquem al forn que ja tindrem escalfat a 200º C. Tardarà uns 20 minuts a ser daurat.



11 comentaris:

  1. Així amb tonyina és com més m'agrada, queda fantàstic! La pasta de full mai pot faltar a la nostra nevera, sempre podem apanyar un bon soparet en un moment!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. És ideal perque llueix molt i és fàcileta!
    Petonets,
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Que empanada más rica, enhorabuena. Esta hay que compartirla.
    Saludos desde El Escorial

    ResponElimina
  4. Que bona! quan anem a la platja sempre ens fem entrepans amb aquests ingredients, però amb pasta de full molt millor!!

    ResponElimina
  5. Quina cresta!!! ben bona ha quedat....té un aspecte deliciós!!!
    Petonetss

    ResponElimina
  6. quina cresta més xula!!! t'ha quedat fantàstica!!! molts petonets guapes

    ResponElimina
  7. Hola noies, com va tot? A casa la pasta de full farcida de tonyina és com més ens agrada, però mai hi hem posat ou. La pròxima vegada ho provaré.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Una idea fantàstica sobretot per un sopar light. Apuntada.

    ResponElimina
  9. Amb una d’aquestes crestes menja tota la família, si no es nombrosa i tenen molta fam, jejejeje, t’ha quedat molt bé
    Petons

    ResponElimina
  10. Es lo que tiene el hojaldre, con el siempre triunfas.
    Esta empanada es muy apetitosa.
    Besos.

    ResponElimina
  11. Jo m'apunto a aquest farcit, així gegant queda superbé!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!