Sabem que és una "recepta" un xic curiosa... però perquè no?, cuinar és cuinar, no?.... El meu pare si quelcom li agrada són les ametlles torrades i mira!, les cull, les trenca i les torra... i se les menja!!!, jejeje.. no sabeu pas l'orgullós que està!!! jajaajajjaa. Així que aquí les teniu!. S’ha de dir que son boníssimes a part de sanes!!!!.
INGREDIENTS
1 kg. de ametlles
1 cullerada de sal
aigua
PREPARACIÓ
Posar les ametlles a estovar durant ½ hora amb aigua i sal.
Escórrer-les i posar-les en una plata i posar-la al forn fins que espeteguen i treure-les del forn. S’han de refredar embolicades amb un drap i es posen desprès al pot, llestes per menjar-les.
Tengo ganas de meter la mano por la pantalla y llevarme un puñao! Que buenas, así recien tostadas!
ResponEliminaI tant que són bones!
ResponEliminaAixò no és una recepta...... és un RECETÓN!!!! que les coses més senzilles de vegades no les sabem fer, i ens perdem les millors coses!!
ResponEliminaA mi igualment, m'agraden més crues!! :-)
Boníssimes...un grapat cada dia fa salut!.
ResponEliminaDoncs mira, jo no sabia que es feien així... Moltes gràcies! A mi n'ha anat molt bé saber-ho. Petonets
ResponEliminaJa t'ho han dit per aquí a dalt, aquestes receptes que semblen "fàcils" moltes vegades no tenim ni idea de com fer-les, o sigui que fantàstic!
ResponEliminaPetons
Sandra