No serà que la carn de conill no sigui saludable i bona... però no sé el perquè no tenim gaire costum a cuinar-ne... doncs aquí us presentem aquest plat fàcil, bo i sa i de passada animem a que el cuineu ja que la cunicultura no passa pel seu millor moment...
INGREDIENTS (4 persones)
1 conill de 1Kg / 1,200Kg tallat en 4 quarts
1 branca de romaní
1 branca de farigola
1 vas de conyac
oli
sal
pebre negre
3 alls
julivert
4 patates mitjanes tallades a bastons dobles
PREPARACIÓ
S’escalfa el forn a 210º
Es posa en una safata de forn els quarts de conill amb sal, pebre i un vas i mig d’oli i es deixa fins que estigui dauradet i es gira. Quant aquest cantó també sigui daurat s’hi tira el vas de conyac i es deixa coure 10 minuts, acte seguit s’hi tiren les patates.
Passats 15 minuts, es pinta tot el conill amb una picada que feta amb els alls i julivert, es deixa 5 minuts al forn i llest.
hola! a m'encanta el conill, però fa temps que no en faig!!! molt bon dilluns. petonets guapa
ResponEliminaHola,
ResponEliminacom a casa nomes m'agrada en a mi, no en faig mai.. Així que aquest m'encantaria tastar-lo! Petonets
Me encanta el conejo de cualquier manera, pero tú receta me parece perfecta. La tengo que probar!
ResponEliminaBesos!