22 de març 2011

RAP I LLAGOSTINS A L'ALL CREMAT





Tenia unes cues de rap i volia fer-les d’una manera diferent, ja que sempre les feia al forn. Cal dir que el rap és el peix que es mengen més be a casa nostra, i sabeu perquè?, doncs no té espines i així no cal triar, i es pot anar per feina, jajaja!!!!




INGREDIENTS

2 cuetes petites de rap per cap
2 tomàquets madurs
5 grans d’all
1 fulla de llorer
¼ litre vi blanc
4 llagostins per cap
15 ametlles torrades
3 fulles de julivert
1 nyora
2 vasos d’oli
2 ous durs
farina


PREPARACIÓ


Agafarem una paella hi fregirem els alls, els caps dels llagostins i  el llorer fins que siguin rossos (no cremats), quan estiguin els retirarem a un morter ( jo ho vaig fer a la batedora).
En aquest oli fregirem el rap i els llagostins enfarinats, però només un minut per banda, i retirarem. Hi tirarem el tomàquet ratllat i baixarem el foc, quan sigui a mig fer hi tirarem el vi blanc i el deixarem evaporar. En el morter o batedora tindrem triturats els cap i els alls i ho tirarem a la paella del tomàquet i deixarem a foc mitjà uns 20 minuts. En una cassola ficarem el rap i els llagostins i tirarem la salsa de la paella prèviament colada i deixarem coure 10 minuts, bellugant la cassola perquè no s’enganxi el peix.
Es pot presentar adornat amb ou dur.





11 comentaris:

  1. Caram, un platet d'autèntic luxe!! Aoxò és de diumenge, eh? que el rap i els llagostins fan festa! Jo reconec que el rap també és el meu peix de capçalera pel mateix motiu... jejeje
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Un plato de lujo. Para mojar pan sin parar, en esA SALSITA!

    ResponElimina
  3. Qué rico, rape con langostinos y esa salsita, está de muerte¡¡¡

    ResponElimina
  4. Quin plat tan bo...la salseta esta per sucar-hi un bon pa...
    petonsñ

    ResponElimina
  5. Doncs t'ha quedat fantàstic. Te una pinta... Allets, llagostins... No pot fallar mai això! Com diu la Sandra, aquest plat fa diumenge...Haha!
    petons!

    ResponElimina
  6. Què bo!!!I amb un suquet per no parar de sucar pa!!!!
    Emma

    ResponElimina
  7. Nena, quina pinta!!! Té un aspecte deliciós i amb aquests ingredients, uhmmm.....

    ResponElimina
  8. Un plat per al diumenge que ve, quin color que té la salseta!!!

    ResponElimina
  9. Al meu germà també li passa, només li agrada el rap perquè no té espines. Aquest all cremat és de categoria. Se'ns fa la boca aigua!!!

    ResponElimina
  10. El rap amb all cremat és una delícia però el teu plat acompanyatha d'estar suprem! De fet, està per sucar-hi pa.

    ResponElimina
  11. Gràciesssss!!!

    La veritat és que si que aquest plat al ser de suquet convida a sucar-hi pa, oi???
    Doncs a veure si us animeu i ben aviat el feu!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!