El Plum cake és un postres que m’encanta!, sempre que n'hi ha.. VOLA!.. tallet a tallet i sense donar-te’n compte desapareix...
Però no em direu que amb el cafetonet... Mmmmmmm
INGREDIENTS
100 gr. mantega
175 gr. sucre
175 gr. farina
1 sobre llevat
2 ous
1 pot cireres vermelles
1 pot cireres verdes
175 gr. panses
175 moscatell
PREPARACIÓ
Es posen a remullar les panses amb el moscatell, mentrestant en un bol s’hi fiquen els ous, la mantega i el sucre i es bat, a continuació s’hi afegeix la farina junt amb el moscatell i el llevat i es torna a batre tot.
Es tira la barreja a un motllo, amb els costats untats de mantega o amb paper de plata, finalment s’hi posen les fruites confitades trossejades i les panses. S’enforna més o menys 1 hora a 200º. Anar comprovant si està cuit.
Este plum cake lo hace mi madre sin emborrachar¡¡ a mi las frutas escarchadas me dan un poco de repelús y las ando apartando, es buena idea que a lo mejor sólo se las echase por encima, así me facilitaba el trabajo jajaja.
ResponEliminaA mi m'encanta... No sé si l'he provat mai am el moscatell. Li ha de donar una dolçor...Mmm!
ResponEliminapetonetss!!
Mmmm aquest plumcake per esmorzar ha d'estar de muerte! amb el moscatell que li ha de donar molt bon gustet i ja et va espavilant per començar el dia!!
ResponEliminaa mi també m'agrada molt!!!! ara un tallet de postres... petonets!
ResponEliminaEls postres borratxos m'agraden molt. En el plum cake mai l'he provat però pot estar molt bó :)
ResponEliminaUn petó!
Que me'n puc endur un tros per berenar? Això sí, ben borratxet que he de fer un treball i no estic molt inspirada, a veure si el moscatell m'hi ajuda! jeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
Nomes que estigui la meitat de bo, que la pinta que te, no m’estranya gens que voli
ResponEliminaPetons
Quina guapada de cake, cap a casa!
ResponEliminaTé una pinta excel·lent. Té molt gust a moscatell? El problema que tinc és que no m'agrada l'alcohol.
ResponEliminaUna abraçada!