16 de maig 2012

POLLASTRE ADOBAT AMB PINYA




Quan fas el pit de pollastre a la planxa sovint es molt espès de menjar i així pensant com amorosir-lo vaig decidir per fer-l’hi una maceració estil les aletes i acompanyar-lo de pinya que també ho fa més fresc. Total molt bo!, l’aconsello de veritat ja que el resultat es excel·lent. Desprès ho acompanyem com vulgueu, jo ho vaig fer amb unes verdures fregides.


INGREDIENTS

2 pits de pollastre a trossos regulars
Pinya natural a trossos regulars
4 cullerades de salsa de soja
2 alls
1 rama de farigola
1 cullera de postres d’orenga
3 cullerades d’oli d’oliva
1 cullera de postres de mel
pebre negre i sal

PREPARACIÓ

Una hora abans de cuinar el pollastre, el posem en una safata fonda i hi tirem per sobre, la soja, l’all a trossets petits, la farigola esmicolada, l’orenga, l’oli, la sal, el pebre i la mel.
Ho barregem tot ben barrejat a fi que el pollastre s’impregni i ho deixem reposar a la nevera 1 hora.
Per cuinar-lo, posarem en un pal de broqueta un tall de pit, un de pinya i així alternant, tantes broquetes com surtin. 


Amb la planxa ben calenta les anem coent tirant un rajolí del líquid d’adobar per sobre i a servir ben calent.

 



4 comentaris:

  1. Tens tota la raó, el pollastre sempre queda secot, i amb la pinya combina la mar de bé. Le verduretes són molt bon acompanyament, també! petons

    ResponElimina
  2. Quina delícia i quina presentació tant moderna! petons

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord amb la Marina. Sempre queda secot. I sembla tan difícil d'empassar...Uf! Però aquesta proposta que ens portes amb la pinya la trobo d'allò més encertada. Una idea que et penso copiar, amb el teu permís ;)

    Petonets!

    Marina Xocolata Desfeta

    ResponElimina
  4. El pollastre a la planxa adobat queda molt més melós i amb l’acompanyament de la verdureta un plat exquisit
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!