Aquestes tartetes segurament ja les heu
vist sovint, però no deixa de ser una recepta súper fàcil i molt bona. Ara que
es comencen a menjar gelats, va
fenomenal per acompanyar-los. Be com aquest dia vaig fer unes quantes crestes
per acompanyar l’amanida de sopar i em van sobrar pastes vaig aprofitar-les pel
postres del diumenge.
Ah!!!!!! Una cosa les maduixetes que les
adornen son del nostre jardí, és la dolçor pura, dona bo sortir al jardí i
agafar aquella menta, aquella maduixa per adornar el que acabes de fer, a més
d’altres herbes i verdures. Si !!!!! verdures ja que encara què el jardí és
petit hem aprofitat un tros que hi havia un arbre que es va tenir que tallar hi
vàrem plantar tomaqueres, ens vàrem anar animant i ara també hi ha enciams i
cebes, quin guuuustàs!!. :)
Si aneu a l’apartat del “Calaix de Cuina”
del bloc, hi podreu veure algunes fotos del meu estimat jardí!!!.
INGREDIENTS
1 paquet de pastes de fer crestes “ la cocinera”
2 pomes golden
melmelada de préssec ( o albercoc )
sucre
un trosset de mantega
PREPARACIÓ
Encenem el forn a 180ºC
Pelem les pomes, partim per la meitat, traiem el
cor i anem tallant amb forma de mitja lluna, i les anem posant sobre les pastes
de crestes, hi tirem sucre per sobre al gust i una punteta de mantega a cada
una.
En una safata de forn les anem col·locant sobre
paper especial de forn o paper de plata, i les enfornem uns 15 minuts amb el
forn ben calent. Si no s’acaben de fer-se daurades per sobre, jo a vegades hi
dono un cop de grill, ja què el sota es tan prim que es fa de seguida i potser
la poma costa una mica més. Bé, tot això depèn dels forns.
Mentre desfarem una cullerada de melmelada amb ½
vas d’aigua al foc. Quan traiem les
pastes del forn les pintem amb la melmelada fosa i llestos.
Qeu facileta i molt molt bona!!! Això s'ha de provar, m'emporto la recepta....
ResponEliminaVaig a veure aquest jardinet que tens...
Petonets
Tu ho has dit, fàcils i bones!! Ara, això de les maduixetes és un plus, eh? Ja no són tan fàcils d'aconseguir... les fotos demostren que han de ser boníssimes, aquestes coques! petons
ResponEliminaUnes mini tartas ben senzilles i de ben segur que boníssimes
ResponEliminaPetons