Volia fer quelcom de xocolata pel cafè, i
vaig pensar amb uns bombons facilíssims que en diuen “roques”, i buscant a
l’armari on hi ha els fruits secs, em va sortir el pot d’ametlles garrapinyades
que em va regalar la Dolors, la meva amiga, i vaig pensar que les podria fer
amb aquestes ametlles i seria encara més dolç i bo, ja que elles ja porten el
sucre caramel·litzat. Dit i fet, boníssim i a gust dels molt llaminers, perquè
la dolçor es garantida.
INGREDIENTS
6 barretes de xocolata de cobertura 70% cacau
ametlles garrapinyades
PREPARACIÓ
Desfem la xocolata al bany maria o bé un minut al
microones (vigilant).
Trinxem les ametlles a trossos grossos, les tirem
dins la xocolata calenta, ho barregem i anem traient amb una cullera i anem
fent munts. Deixem refredar i ja està.
Jo ho vaig decorar amb una mica de xocolata blanca fosa
al damunt.
Carai, que fàcils i bones aquestes roques! I la decoració de xoco blanca, el toc final per unes roques 10! Petons
ResponEliminaQue fàcils de fer, ho provaré! Petons
ResponEliminaSon la delícia dels meus fills
ResponEliminaPetons
Gràcies noies!!!
ResponEliminaBoníssims! encara que no en menjo tants com voldria! ja que comença l'estiu i els quilets...... ja sabeu que és!
;)
Petonets