Quan fas el pit de pollastre a la planxa
sovint es molt espès de menjar i així pensant com amorosir-lo vaig decidir per
fer-l’hi una maceració estil les aletes i acompanyar-lo de pinya que també ho
fa més fresc. Total molt bo!, l’aconsello de veritat ja que el resultat es excel·lent.
Desprès ho acompanyem com vulgueu, jo ho vaig fer amb unes verdures fregides.
INGREDIENTS
2 pits de pollastre a trossos regulars
Pinya natural a trossos regulars
4 cullerades de salsa de soja
2 alls
1 rama de farigola
1 cullera de postres d’orenga
3 cullerades d’oli d’oliva
1 cullera de postres de mel
pebre negre i sal
PREPARACIÓ
Una hora abans de cuinar el pollastre, el posem en
una safata fonda i hi tirem per sobre, la soja, l’all a trossets petits, la
farigola esmicolada, l’orenga, l’oli, la sal, el pebre i la mel.
Ho barregem tot ben barrejat a fi que el pollastre
s’impregni i ho deixem reposar a la nevera 1 hora.
Tens tota la raó, el pollastre sempre queda secot, i amb la pinya combina la mar de bé. Le verduretes són molt bon acompanyament, també! petons
ResponEliminaQuina delícia i quina presentació tant moderna! petons
ResponEliminaTotalment d'acord amb la Marina. Sempre queda secot. I sembla tan difícil d'empassar...Uf! Però aquesta proposta que ens portes amb la pinya la trobo d'allò més encertada. Una idea que et penso copiar, amb el teu permís ;)
ResponEliminaPetonets!
Marina Xocolata Desfeta
El pollastre a la planxa adobat queda molt més melós i amb l’acompanyament de la verdureta un plat exquisit
ResponEliminaPetons