25 de maig 2012

CARPACCIO DE TOMÀQUET AMB ANXOVES






Per acompanyar l’amanida aquest cop no vaig ficar el tomàquet directament a dins l’enciam, si no que vaig decidir fer-ne un carpaccio, tallat ben finet i acompanyat amb una vinagreta. Encara que per si sol ja es una bona amanida.


INGREDIENTS


3 tomàquets madurs ben forts
1 ceba tendra
7 filets  d’anxoves
alfàbrega
1 cullerada  de vinagre de Mòdena
2 cullerades d’oli d’oliva
sal Maldon

PREPARACIÓ

Tallarem el tomàquet a rodanxes ben fines i les estendrem en una safata, en un bol trinxarem la ceba tendra ben petita, al igual que l’anxova i l’alfàbrega. Ho barregem amb l’oli i el vinagre i ho tirem per sobre el tomàquet  amb unes escames de sal Maldon.





3 comentaris:

  1. A l'estiu una amanida de tomàquet sempre ve de gust! I amb l'alfàbrega encara és més refrescant. petons

    ResponElimina
  2. Un palt fresquet i gustós, ideal pel dia de calor que està fent avui!!!
    petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Ai, com es nota que ja és aquí la calor, eh? Aquestes amanidetes són fantàstiques!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!