Per acompanyar l’amanida aquest cop no vaig
ficar el tomàquet directament a dins l’enciam, si no que vaig decidir fer-ne un
carpaccio, tallat ben finet i acompanyat amb una vinagreta. Encara que per si
sol ja es una bona amanida.
INGREDIENTS
3 tomàquets madurs ben forts
1 ceba tendra
7 filets d’anxoves
alfàbrega
1 cullerada de vinagre de Mòdena
2 cullerades d’oli d’oliva
sal Maldon
PREPARACIÓ
Tallarem el tomàquet a rodanxes ben fines i les
estendrem en una safata, en un bol trinxarem la ceba tendra ben petita, al
igual que l’anxova i l’alfàbrega. Ho barregem amb l’oli i el vinagre i ho tirem
per sobre el tomàquet amb unes escames
de sal Maldon.
A l'estiu una amanida de tomàquet sempre ve de gust! I amb l'alfàbrega encara és més refrescant. petons
ResponEliminaUn palt fresquet i gustós, ideal pel dia de calor que està fent avui!!!
ResponEliminapetonets i bon cap de setmana
Ai, com es nota que ja és aquí la calor, eh? Aquestes amanidetes són fantàstiques!
ResponEliminaPetons
Sandra