7 de maig 2012

AMANIDA D'ARRÒS DE PRIMAVERA





A vegades, pensem que per penjar plats al bloc, han de ser molt "complicats o elaborats", però realment, a vegades només son idees.... i avui la recepta, es basa amb això una idea per un menjar de primavera: un altra amanida senzilla i refrescant, ja pensant amb l’estiu. Quines ganes en tenim de bon temps!!!!!!!. Treure el cap del niu, passejar, rodar i sentir el sol a la cara, doncs bé, desprès de poder fer tot això, podem tenir preparada aquesta amanida i quan tornem ja la tindrem a punt de menjar.

No ficaré quantitats, perquè vagi a gust de cadascú.....

INGREDIENTS

Arròs
Pebrot vermell
Pinya natural o bé en conserva
Enciam
Tomàquet
Olives
Ou dur

PREPARACIÓ

Primer farem bullir l’arròs amb un raig d’oli i sal uns 15 minuts, mentre tallarem a trossos petits tots els ingredients i els posarem en una safata, menys l’ou dur que el posarem al final.
Quan l’arròs es cuit el tirem en un colador i el refresquem amb aigua freda de l’aixeta a fi de que no s’enganxin els grans, i quedin solts. Tirem l’arròs ben escorregut a la safata amb els altres ingredients barregem, i finalment decorem per sobre amb l’ou dur esmicolat.









2 comentaris:

  1. Puc canviar l'enciam per tonyina?
    M'agrada que arribi la temporada d'amanides d'arròs i pasta!!!
    petonets

    ResponElimina
  2. M'encanten aquestes amanides d'arròs!!! es pot combinar amb tants ingredients... Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!