A vegades, pensem que per penjar plats al bloc, han de ser molt "complicats o elaborats", però realment, a vegades només son idees.... i avui la recepta, es basa amb això una idea per un menjar de primavera: un altra amanida senzilla i refrescant, ja
pensant amb l’estiu. Quines ganes en tenim de bon temps!!!!!!!. Treure el cap
del niu, passejar, rodar i sentir el sol a la cara, doncs bé, desprès de poder
fer tot això, podem tenir preparada aquesta amanida i quan tornem ja la tindrem
a punt de menjar.
No ficaré quantitats, perquè vagi a gust de
cadascú.....
INGREDIENTS
Arròs
Pebrot vermell
Pinya natural o bé en conserva
Enciam
Tomàquet
Olives
Ou dur
PREPARACIÓ
Primer farem bullir l’arròs amb un raig d’oli i sal
uns 15 minuts, mentre tallarem a trossos petits tots els ingredients i els
posarem en una safata, menys l’ou dur que el posarem al final.
Quan l’arròs es cuit el tirem en un colador i el
refresquem amb aigua freda de l’aixeta a fi de que no s’enganxin els grans, i
quedin solts. Tirem l’arròs ben escorregut a la safata amb els altres
ingredients barregem, i finalment decorem per sobre amb l’ou dur esmicolat.
Puc canviar l'enciam per tonyina?
ResponEliminaM'agrada que arribi la temporada d'amanides d'arròs i pasta!!!
petonets
M'encanten aquestes amanides d'arròs!!! es pot combinar amb tants ingredients... Petons
ResponElimina