30 de maig 2012

MINI TARTA DE POMA (ràpida)





Aquestes tartetes segurament ja les heu vist sovint, però no deixa de ser una recepta súper fàcil i molt bona. Ara que es comencen a menjar gelats,  va fenomenal per acompanyar-los. Be com aquest dia vaig fer unes quantes crestes per acompanyar l’amanida de sopar i em van sobrar pastes vaig aprofitar-les pel postres del diumenge.

Ah!!!!!! Una cosa les maduixetes que les adornen son del nostre jardí, és la dolçor pura, dona bo sortir al jardí i agafar aquella menta, aquella maduixa per adornar el que acabes de fer, a més d’altres herbes i verdures. Si !!!!! verdures ja que encara què el jardí és petit hem aprofitat un tros que hi havia un arbre que es va tenir que tallar hi vàrem plantar tomaqueres, ens vàrem anar animant i ara també hi ha enciams i cebes, quin guuuustàs!!. :)
Si aneu a l’apartat del “Calaix de Cuina” del bloc, hi podreu veure algunes fotos del meu estimat jardí!!!.
 


INGREDIENTS


1 paquet de pastes de fer crestes “ la cocinera”
2 pomes golden
melmelada de préssec ( o albercoc )
sucre
un trosset de mantega


PREPARACIÓ

Encenem el forn a 180ºC
Pelem les pomes, partim per la meitat, traiem el cor i anem tallant amb forma de mitja lluna, i les anem posant sobre les pastes de crestes, hi tirem sucre per sobre al gust i una punteta de mantega a cada una.
En una safata de forn les anem col·locant sobre paper especial de forn o paper de plata, i les enfornem uns 15 minuts amb el forn ben calent. Si no s’acaben de fer-se daurades per sobre, jo a vegades hi dono un cop de grill, ja què el sota es tan prim que es fa de seguida i potser la poma costa una mica més. Bé, tot això depèn dels forns.
Mentre desfarem una cullerada de melmelada amb ½ vas d’aigua  al foc. Quan traiem les pastes del forn les pintem amb la melmelada fosa i llestos.








3 comentaris:

  1. Qeu facileta i molt molt bona!!! Això s'ha de provar, m'emporto la recepta....
    Vaig a veure aquest jardinet que tens...
    Petonets

    ResponElimina
  2. Tu ho has dit, fàcils i bones!! Ara, això de les maduixetes és un plus, eh? Ja no són tan fàcils d'aconseguir... les fotos demostren que han de ser boníssimes, aquestes coques! petons

    ResponElimina
  3. Unes mini tartas ben senzilles i de ben segur que boníssimes
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!