4 de nov. 2011

VERDURES SALTEJADES AMB VEDELLA




Un altra manera de fer la verdura més gustosa i variada, per la gent que com nosaltres no els entusiasma massa, però que ara amb tota aquesta diversitat de maneres de cuinar-la que he descobert ens encanta.


INGREDIENTS ( 4 persones )

600 grs de mongeta tendra ( en el meu cas era plana o perona )
2 pastanagues grossetes
1/ 2 carabassó
1 pebrot verd Itàlia
3 bistecs de vedella
50 grs de pernil salat a trossos
2 cullerades de salsa de soja
½ vas de vi blanc
3 cullerades d’oli
1 all a trossos petits


PREPARACIÓ

Tallarem tota la verdura en tires mes o menys iguals, la rentem i reservem. En una paella posarem l’oli i saltejarem la vedella feta a tires dos minuts i la traiem, en el mateix oli, hi posarem l’all i donarem uns quants tombs sense que es cremi i hi tirarem la pastanaga, passats 5 minuts hi tirem la mongeta i el pebrot, cinc minuts més el carbassó i els talls de pernil, ho deixarem fer un 10 minuts més.

Passat aquest temps, hi tirarem  la vedella reservada i el vi, deixant evaporar 1 minut hi tirem la salsa de soja, remenem 2 minuts més i llestos.


2 comentaris:

  1. Prenc nota, a veure si així convenço una mica més als de casa jejeje...
    Bon cap de setmana guapa!!!

    ResponElimina
  2. La verdura m' agrada molt i feta aixé encara més.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!