28 de nov. 2011

PLUM CAKE DE PLÀTAN I AVELLANES




Aquesta és una recepta que fullejant una revista, crec que era la  “CLARA”, em va cridar l’atenció, per l’espectacular que lluïa la foto, i em vaig proposar de fer-ho.
El resultat com podeu veure a les fotos és magnífic, però el gust molt més, i el bo és que es conserva flonjo bastant de temps.


INGREDIENTS

3 ous
150 gr de sucre
50 gr de sucre moré
125 gr de mantega
1 iogurt natural
2 plàtans grossos i madurs
250 gr de farina
2 cullerades petites de llevat
1 punta de cullera de canyella
150 gr d’avellanes pelades


PREPARACIÓ

Batrem els ous juntament amb els dos sucres, i quan estigui ben barrejat incorporarem la mantega a temperatura natural, és a dir tova, el iogurt, el plàtan xafat i ho barregem ben bé. Ara ja podem tirar la farina, el llevat i la mica de canyella, tornar a barrejar ben bé, i per últim tirar les avellanes i tornar a barrejar.
El forn el tindrem escalfat a 180º C.
Tirarem la massa en un motlle de plum cake , ho anivellarem i ho posarem al forn uns 45 minuts, comprovant amb una agulla si és fet.




8 comentaris:

  1. Quina delícia de plum-cake! Gairebé millor que el que es fa amb plàtan i xocolata! Amb avellanes resulta ben original i segur que amb un tast diferent. Petons

    ResponElimina
  2. El resultat espectacular, i segur que encara ho deu ser més de gust!!

    ResponElimina
  3. Quina formositat, i sobretot, quantes calories!, je, je, je

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta! Jo també en faig un de semblant però sense les avellanes, i és de les poques receptes que he fet més d'un cop, perquè sempre agrada!

    ResponElimina
  5. una delicia de plum-cake, i un resultat super

    ResponElimina
  6. En vam fer un de semblant fa ben poc, realment boníssim, eh?
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. M'encanten els postres que porten plàtan i aquest plum-cake fa molt bona pinta!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Gràcies!!!!!!

    Va sortir boníssim, us recomanem que el proveu... totes ja sabem que un plum-cake és un plum-cake, però de debó que boníssim!!!

    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!