Aquesta és una recepta que fullejant una revista, crec que era la “CLARA”, em va cridar l’atenció, per l’espectacular que lluïa la foto, i em vaig proposar de fer-ho.
El resultat com podeu veure a les fotos és magnífic, però el gust molt més, i el bo és que es conserva flonjo bastant de temps.
INGREDIENTS
3 ous
150 gr de sucre
50 gr de sucre moré
125 gr de mantega
1 iogurt natural
2 plàtans grossos i madurs
250 gr de farina
2 cullerades petites de llevat
1 punta de cullera de canyella
150 gr d’avellanes pelades
PREPARACIÓ
Batrem els ous juntament amb els dos sucres, i quan estigui ben barrejat incorporarem la mantega a temperatura natural, és a dir tova, el iogurt, el plàtan xafat i ho barregem ben bé. Ara ja podem tirar la farina, el llevat i la mica de canyella, tornar a barrejar ben bé, i per últim tirar les avellanes i tornar a barrejar.
El forn el tindrem escalfat a 180º C.
Quina delícia de plum-cake! Gairebé millor que el que es fa amb plàtan i xocolata! Amb avellanes resulta ben original i segur que amb un tast diferent. Petons
ResponEliminaEl resultat espectacular, i segur que encara ho deu ser més de gust!!
ResponEliminaQuina formositat, i sobretot, quantes calories!, je, je, je
ResponEliminaQuina bona pinta! Jo també en faig un de semblant però sense les avellanes, i és de les poques receptes que he fet més d'un cop, perquè sempre agrada!
ResponEliminauna delicia de plum-cake, i un resultat super
ResponEliminaEn vam fer un de semblant fa ben poc, realment boníssim, eh?
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'encanten els postres que porten plàtan i aquest plum-cake fa molt bona pinta!
ResponEliminaPetonets.
Gràcies!!!!!!
ResponEliminaVa sortir boníssim, us recomanem que el proveu... totes ja sabem que un plum-cake és un plum-cake, però de debó que boníssim!!!
Petonets