
Molt treballat no ho és, però el gust és esplèndid, només un raig d’oli i un tros de formatge i ja no cal res més. La textura caldrà treballar-la, és un pèl tou, però us dic que els gustos dels ingredients fantàstics. Us recomano que ho proveu.
INGREDIENTS
500 gr de farina de força
300 gr d’aigua
60 gr d’oli d’oliva
2 culleretes de cafè de sal
1 sobre de llevat de pa liofilitzat
50 gr de tomàquet sec macerat en oli
50 gr de pernil salat en talls prims
PREPARACIÓ
Primer de tot tallarem els tomàquets a trossos petits, posarem el pernil entre dos papers de forn en un plat i un altre a sobre perquè faci pressió, posarem el pernil al microones 5 minuts per a què s’assequi, i així l’esmicolarem.
En un bol, posarem la farina i el llevat, remenant amb una cullera de fusta, tot seguit hi tirem l’oli, el tomàquet i el pernil, barregem i tirem la sal i l’aigua i amassem amb la cullera i desprès amb les mans, el tirem sobre el taulell i amassem uns 5 minuts, amb moviments cap al costat i fent plecs sobre la pròpia massa, acabem fent una bola i ficant-la al bol tapada amb plàstic de cuina fins que dobli el volum, una hora més o menys.
Passat aquest temps la deixem caure al taulell enfarinat i amassem amb estiraments però només un moment, fem les porcions que vulguem i posem a la safata de forn fent uns talls a sobre, cobrim amb un drap i deixem que torni a pujar.
Que gustós que ha de ser aquest pa!! Ja no fa falta posar-hi res més :)
ResponEliminaM'emporto la recepta. Petons
Este pan tiene que ser delicioso. Que pinta tiene mas rica y esponjosa. Me encantaría seguro.
ResponEliminabsts. maite
Quin fart de posar-nos les botes amb tantes receptes de pans tant i tant bons!!! m'encanta la teva proposta
ResponEliminaUn petonàs
quina panets més bons!!! són perfectes. <Molts petonets
ResponEliminaGràcies noiesss!!!!!!
ResponEliminaEstem molt contentes de com ha quedat aquest pa!!!
:)
Petonets i records a totes!!!
Un pa que alimenta, com ha de ser!!!!
ResponEliminaPetons ;-)
Oooh, oh!! El sabor ha de ser un espectacle, quina delícia! Uns panets genials!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Aquest pa sí que m'agrada, que ja ve llest per menjar! Haha! Molt i molt bo. Apuntat queda.
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets!
Quina bona pinta que fan ls panets, sols ja han d'estar bons!
ResponEliminaPetons
Rosa Maria
Ohhhh!!!! quin pà més sabrós!!! així en peces individuals, una delicia.. Petons,
ResponEliminaha de ser molt gustós!!
ResponEliminaSeguro que están deliciosos! que buenos mmmm
ResponEliminaBesitos
Mnnnn quina bona pinta, a nosaltres ens agrada molt aquest pa!
ResponEliminaEstos panes tienen que estar deliciosos. Acabo de descubrir tu blog, he dado un paseo por el, me gusta lo que publicas, con tu permiso me quedo de seguidor.
ResponEliminaSaludos
Holaaaa!!! Me encanta el blog, no lo conocía. Gracias por haceros seguidores míos. Así pude llegar hasta aquí. Veo que tenéis unos panes a cual más ricos!!! Me encanta el pan (más valía que me gustara un poco menos, mi cintura lo agradecería, jejeje)Me quedo. Besinos.
ResponElimina