Una altra manera de preparar el pit de pollastre perquè surti ben sucós, ja què normalment és un pèl espès, i a vegades a casa no el vol ningú. En canvi, cuinat d’aquesta manera, ara té molts pretendents i és que queda realment bo i fàcil de fer.
INGREDIENTS
1 pit de pollastre per persona ( 1 si és grosset o 2 si son petits )
Pernil dolç
Formatge en llenques
Bacó
Oli
Sal
Pebre
1 copa de conyac
Herbes aromàtiques ( timó, romaní…)
1 patata per persona
1 ceba
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180º
Tindrem els pits de pollastre sense pell i els partirem per la meitat. Al mig hi posarem una tira de formatge i una de pernil dolç, el tanquem i l’emboliquem amb dos o tres tires de bacó, que quedi tot tancat i el bacó enganxat enrotllant-ho amb fil de cuina o be amb uns escuradents clavats.
Posarem en el fons d’una safata de forn les patates tallades a rodanxes de mig centímetre, la ceba també a rodanxes, i a sobre els pits amb un bon raig d’oli i les herbes aromàtiques, i cap al forn. Passats 25 minuts, hi tirem el conyac i deixem coure uns 15 minuts més.
Mira el dilluns volia fer pollastre farcit, em ve de perles la teva recepte...molts petons
ResponEliminaDesde luego que con esa pinta tiene que estar tierno y jugoso, seguro que está riquisimo, buena propuesta. Tomo nota
ResponEliminabsts. maite