28 d’oct. 2011

PIT DE POLLASTRE FARCIT




Una altra manera de preparar el pit de pollastre perquè surti ben sucós, ja què normalment és un pèl espès, i a vegades a casa no el vol ningú. En canvi, cuinat d’aquesta manera, ara té molts pretendents i és que queda realment bo i fàcil de fer.



INGREDIENTS

1 pit de pollastre per persona ( 1 si és grosset o 2 si son petits )
Pernil dolç
Formatge en llenques
Bacó
Oli
Sal
Pebre
1 copa de conyac
Herbes aromàtiques  ( timó, romaní…)
1 patata per persona
1 ceba


PREPARACIÓ

Escalfem el forn a 180º

Tindrem els pits de pollastre sense pell i els partirem per la meitat. Al mig hi posarem una tira de formatge i una de pernil dolç, el tanquem i l’emboliquem amb dos o tres tires de bacó, que quedi tot tancat i el bacó enganxat enrotllant-ho amb fil de cuina o be amb uns escuradents clavats.
Posarem en el fons d’una safata de forn les patates tallades a rodanxes de mig centímetre, la ceba també a rodanxes, i a sobre els pits  amb un bon raig d’oli i les herbes aromàtiques, i cap al forn. Passats 25 minuts,  hi tirem el conyac i deixem coure uns 15 minuts més.




2 comentaris:

  1. Mira el dilluns volia fer pollastre farcit, em ve de perles la teva recepte...molts petons

    ResponElimina
  2. Desde luego que con esa pinta tiene que estar tierno y jugoso, seguro que está riquisimo, buena propuesta. Tomo nota
    bsts. maite

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!