La idea d’aquest pastis sorgeix quan estic mirant la cuina del programa ”Las mañanas de la 1”, que abans no ho podia veure, però ara com que soc a casa els matins i al ser un programa de cuina m’ho quedo a mirar. Doncs bé, varen fer aquest pastís i com jo tenia ‘ganache’ de xocolata que em va sobrar i no sabia donar-li sortida, vaig pensar que l’utilitzaria en comptes de desfer la xocolata, el que passa és que com era per ‘ganache’ portava mel i nata. Va quedar boníssim perquè si notava el gustet de la mel. I més fàcil impossible. Fantàstic!!!!!
INGREDIENTS
100 g. de sucre
100 g. de mantega
200 g. xocolata de cobertura fosa al microones o al bany maria ( jo la ‘ganache’)
4 ous
5 g. de llevat
200 g. de farina
avellanes torrades trinxades
PREPARACIÓ
Tindrem la mantega en punt de pomada (mig desfeta) i hi anirem afegint els ingredients per l’ordre que estan citats, fins que quedi tot ben barrejat.
Amb el gustet de mel i avellanes deu ser la bomba!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Que bo amb el gustet de la mel!!! Deliciós!!!
ResponEliminaPetonets
Neus; "sona" bé aixó de la mel i les avellanes...
ResponEliminaQue vagi de gust¡¡ :-D