26 de set. 2011

PASTIS DE XOCOLATA A LA MEL AMB AVELLANES




La idea d’aquest pastis sorgeix quan estic mirant la cuina del programa ”Las mañanas de la 1”, que abans no ho podia veure, però ara com que soc a casa els matins i al ser un programa de cuina m’ho quedo a mirar. Doncs bé, varen fer aquest pastís i com jo tenia ‘ganache’ de xocolata que em va sobrar i no sabia donar-li sortida, vaig pensar que l’utilitzaria en comptes de desfer la xocolata, el que passa és que com era per ‘ganache’ portava mel i nata. Va quedar boníssim perquè si notava el gustet de la mel. I més fàcil impossible. Fantàstic!!!!!

 
INGREDIENTS


100 g. de sucre
100 g. de mantega
200 g. xocolata de cobertura fosa al microones o al bany maria  ( jo la ‘ganache’)
4 ous
5 g. de llevat
200 g. de farina
avellanes torrades trinxades


PREPARACIÓ

Tindrem la mantega en punt de pomada (mig desfeta) i hi anirem afegint els ingredients per l’ordre que estan citats, fins que quedi tot ben barrejat.
Posarem el forn a escalfar a 170 ºC i tirarem la barreja en un motlle sucat amb mantega i farina perquè no s’enganxi i ho posarem al forn uns 15 minuts, comproveu de tota manera amb uns escuradents, si surt net, vol dir que ja està.


3 comentaris:

  1. Amb el gustet de mel i avellanes deu ser la bomba!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Que bo amb el gustet de la mel!!! Deliciós!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Neus; "sona" bé aixó de la mel i les avellanes...
    Que vagi de gust¡¡ :-D

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!