Ja fa temps que em feia gràcia provar la carabassa, producte que sols havia vist fer com a sopa o crema, i la veritat que no em seduïa massa, i a casa no els hi entraria segur.
Aleshores vaig pensar en que a Estats Units aquest tema el tocaven en pastisseria, i buscant per la xarxa vaig descobrir que també es molt típic de València.
Doncs em vaig guiar pel bloc de CUINANT, que ho explicava meravellosament i a més era amb Thermomix , encara més fàcil.
El resultat : FANTÀSTIC!!!!!!!, QUINA SORPRESA, I AMB CARABASSA!!!!!
INGREDIENTS
300 gr. de carabassa pelada
250 gr. de sucre
250 gr. de farina
3 ous
2 paquets de gasificants blancs
2 paquets de gasificants blaus
70 gr. d’oli de girasol
nous i pinyons ( ells hi posaven panses )
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180º dalt i baix
Farem la carabassa a trossos i la posarem al microones 5 minuts perquè es fiqui tova.
Posarem al vas de la Thermomix el sucre i la carabassa 1 minut a velocitat 6.
Afegim els ous i l’oli i també posem 1 minut velocitat 6.
Hi posem la farina amb els gasificant blancs tamisada i barregem uns segons a velocitat 4 i hi aboquem els gasificant blaus, remenem amb l’espàtula i ho aboquem en una safata de forn folrada amb paper o bé sucada de mantega i farina perquè no s’enganxi.
Posarem per sobre les nous i pinyons i tots espolvorejat de sucre i canyella, si us agrada.
Anirà al forn uns 20 minuts, de tota manera aneu controlant, ja que com sabeu, els forns son tots diferents.
Sense Thermomix es bat el sucre i la carabassa en batedora i el demés anant remenant i barrejant.
T'ha quedat perfecta. M'agrada moltisim. Besets
ResponEliminaTe ha salido grandiosa ..es de las que mas me gustan , de todas las que he visto ..se ve muy apetitosa ..bssMARIMI
ResponEliminaA mi segur que m'encantaria!! Amb el que em xifla la carbassa... avui coincidim d'ingredient principal al bloc! ;)
ResponEliminaPetons
Sandra
Delicoosa!!! té una pinta molt i molt bona!!! M'emporto la recepta, caurà ben aviat...
ResponEliminaPetonets guapa
ooooh!!M´encanta,què bona!!La faig segur en quant puga.Ja et diré què tal.Gràcies per seguir el meu blog.Com puc seguir-te?Una abraçada.
ResponEliminaTot un descobriment!!!
ResponEliminaEncara no he fet la carabassa en coca i com dieu, amb TMX més fàcil impossible.
Un petó