Per sopar sempre busco quelcom poc complicat, ja que d’entrada normalment hi volem amanida i un acompanyament. Quasi sempre les acompanyem amb embotits, pa amb tomàquet, tonyina, sardina en conserva o fresca i alguna truita. Doncs bé aquest dia vaig voler variar una mica i donar-nos un gust, encara que bastant mes calòric, però un dia es un dia.
D’altra banda també es una solució per un sopar improvisat, ja que sobre la torrada hi pots ficar del que tinguis per la nevera.
INGREDIENTS
Llesques de pa de pagès
Bacon fumat
Ceba
Formatge rallat
PREPARACIÓ
Encendrem el forn amb el grill i posarem a torrar el pa.
Mentre passarem el bacon per la paella sense oli fins que quedi cuit, el retirem i a la mateixa paella amb una mica d’oli i foc mig hi tirarem la ceba feta a rodanxes i la courem fins que sigui tova, anem vigilant el pa.
Quan el pa és torrat hi posem a sobre el bacon cobert de ceba i formatge ratllat i torna'l al grill fins que sigui gratinat.
Jo aquestes receptes les guardo pel cap de setmana. M'apunto la idea, es veu deliciosa!!!
ResponEliminaBon cap de setmana guapa
Que booona...
ResponEliminaMmmmmmm, què bona! Això és un "pecadillo" d'aquells que ens podem permetre de tant en tant, eh?
ResponEliminaPetonets
Sandra