Ja fa temps que he descobert que depenent de com es fa la verdura agrada més, i això ho dic perquè a casa nostra d’aquesta, en deien “males herbes”, perquè no agradava i no en volien mai.
Però ara que vaig provant diferents formes de fer, la cosa ja canvia. Els carabassons eren una d’aquestes “ males herbes“, però així se’ls van menjar amb molt de gust.
INGREDIENTS ( 4 persones )
1 carabassó mitjanet per persona
3 pastanagues a trossos petits
6 llenques de bacó
1 ceba
2 tomàquets
formatge ratllat
PREPARACIÓ
Partim els carabassons pel mig i amb una cullera els anem buidant amb compte fins que ens quedi una barqueta, guardarem la polpa que em tret.
Posem els carabassons buits al microones uns 5 minuts vigilant que no es coguin massa.
Mentre en una paella amb dos cullerades d’oli fregim la ceba, les pastanagues i el bacó a trossos petits, a mig coure hi tirem el tomàquet tallat a daus com les pastanagues i finalment la polpa del carabassó, tirem un raget de salsa de soja, si en teniu i si no un polsim de sal.
Omplim les meitats de carabassons amb aquest farcit, posem per sobre el formatge ratllat i gratinem al forn.
M'encanten els carbassons farcits, tenen una pinta brutal! Nosaltres en tenim uns pendents de publicar des de fa un munt!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Perquè serà que hem de disfressar la verdura perquè se la mengin sense remugar???
ResponEliminaAquests carabassons tenen un aspecte magnífic!
PTNTS
Dolça
Ostres! quina bona pinta que fan aquests carbassons farcits! t'han quedat de luxe!
ResponEliminaMolts petonets