5 de set. 2011

MINI CROISSANTS DE XOCOLATA (pasta de full)




L’altre dia desprès de fer una recepta amb pasta de full (trena de xocoalta) em va sobrar uns retalls grans i em sabia greu llençar-los i vaig pensar de fer uns croissants, encara que els bons estan fets d’una altra pasta, però bé, així també poden ser bons, i per picar a l’hora de berenar aniran de gust!!



INGREDIENTS

Pasta de full fresca
Xocolata de cobertura
1 rovell d’ou batut
sucre

PREPARACIÓ

Agafem la pasta i fem triangles, al mig d’aquests hi posem un trosset de xocolata, i l’enrotllem començant per la part mes ampla del triangle fins que es tanquen. Els pintem amb rovell d’ou batut i tirem sucre per sobre.
Tindrem el forn escalfat a 180º i els hi posarem durant 15 minuts o quan siguin daurats.



1 comentari:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!