13 de set. 2011

AMANIDA DE PATATA I TONYINA




Em d’anar buscant plats fresquets per a l’estiu, ja que amb el calor apeteixen més. Aquesta amanida és molt senzilla i varies una mica d’amanida, perquè per nosaltres les amanides són el plat estrella de l’estiu.


INGREDIENTS  ( 4 persones )

4 patates mitjanes
1 caixeta de tomàquets cherry
1 pot de lloms de tonyina  ( o la que mes agradi)
enciam
2 ous durs
olives farcides
vinagre de Mòdena
sal

PREPARACIÓ

Bullirem les patates amb pell amb força aigua una mitja hora, de totes maneres aneu punxant-les per veure si estan fetes. Un cop llestes les deixarem refredar i pelarem, mentre partirem els tomàquets per la meitat, i l’enciam a trossos, i procedirem a muntar el plat.


Jo vaig fer servir una anella de muntatge, però es pot fer un munt al mig de plat, posarem una capa de patates tallades a rodanxes, a sobre cobrirem de tomàquets cherry i posarem un altra capa de patata. Finalment a sobre cobrirem amb la tonyina i rodanxes d’ou dur, adornem amb una oliva i amanim tot amb una mica d’oli d’oliva, vinagre de Mòdena i sal.


5 comentaris:

  1. L'amanida de patata i tonyina és un clàssic infalible!

    ResponElimina
  2. Un plat que ve molt de gust amb aquesta calor!!!

    ResponElimina
  3. Les amanides ben fresques venen molt de gust amb aquestes calors
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!