Em d’anar buscant plats fresquets per a l’estiu, ja que amb el calor apeteixen més. Aquesta amanida és molt senzilla i varies una mica d’amanida, perquè per nosaltres les amanides són el plat estrella de l’estiu.
INGREDIENTS ( 4 persones )
4 patates mitjanes
1 caixeta de tomàquets cherry
1 pot de lloms de tonyina ( o la que mes agradi)
enciam
2 ous durs
olives farcides
vinagre de Mòdena
sal
PREPARACIÓ
Bullirem les patates amb pell amb força aigua una mitja hora, de totes maneres aneu punxant-les per veure si estan fetes. Un cop llestes les deixarem refredar i pelarem, mentre partirem els tomàquets per la meitat, i l’enciam a trossos, i procedirem a muntar el plat.
Jo vaig fer servir una anella de muntatge, però es pot fer un munt al mig de plat, posarem una capa de patates tallades a rodanxes, a sobre cobrirem de tomàquets cherry i posarem un altra capa de patata. Finalment a sobre cobrirem amb la tonyina i rodanxes d’ou dur, adornem amb una oliva i amanim tot amb una mica d’oli d’oliva, vinagre de Mòdena i sal.
L'amanida de patata i tonyina és un clàssic infalible!
ResponEliminaQue bona!!!
ResponEliminaDeliciosa i un gran comodí.
ResponEliminaUn plat que ve molt de gust amb aquesta calor!!!
ResponEliminaLes amanides ben fresques venen molt de gust amb aquestes calors
ResponEliminaPetons