30 de maig 2011

COCA DE PINYONS II




Tenir una mica de coca, magdalenes o galetes sempre va bé, per acompanyar el got de cafè en llet de primera hora que es fa el Pere molt de matí quan marxa, inclòs ho fa servir per el cafè de desprès de dinar, sempre diu:  No hi ha alguna ”punteta  d’algo”?.
Doncs bé, vaig provar de fer aquesta coca que vaig trobar a la web Gastroteca i he de dir que surt ben bona.



INGREDIENTS

350 gr. de farina normal
½ got de llet
100 gr. de mantega
100 gr. de sucre
2 ous
20 gr. de llevat
1 rama de canyella
ratlladura de pell de llimona
100 gr. de pinyons
1 cullera de postres d’Anís (això és collita meva)



PREPARACIÓ

Barregem en un bol tots els ingredients menys el sucre, els pinyons i l’anís. La llet prèviament l’haurem escalfada amb la canyella perquè li doni gust i la tindrem refredada.
Quan estigui feta una massa fina l’aboquem en una safata sucada de mantega i li donem forma de coca. Pintem per sobre amb rovell d’ou i escampem tot el sucre i els pinyons.
La posarem a forn escalfat a 200º uns 20 minuts. Al treure-la hi tirem l’anís sobre el sucre calent.



5 comentaris:

  1. Aquesta penso fer-la per Sant Joan!! petonets

    ResponElimina
  2. Ay que coca mes bonica, en fin que me la llevo de juerga. La puedo oler desde aquí, enhorabuena.
    Besitos

    ResponElimina
  3. Què bé ... aquesta coqueta ja fa oloreta a Sant Joan!! molt bé el toc d'anís. Petonets

    ResponElimina
  4. Tienes razón, yo también necesito tener algo que mojar en el café y si es algo tan rico como esta coca... mejor que mejor.
    Besos

    ResponElimina
  5. Ai sí, jo quan no tinc alguna cosa dolça per picar em falta algo!! Aquesta coca és ideal, ja se'm fa la boca aigua!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!