Aquest cap de setmana tenia un sopar amb uns amics i vaig dir-los-hi que ja portaria les postres... i no sabia pas que fer ja que no tenia ni temps ni ànims... però ja m’havia compromès, així que quelcom ràpid i senzill i sobretot bo i vistós!.
INGREDIENTS
1 base de pasta de full congelada o refrigerada
250 g. de maduixes
2 kiwis
3 préssecs amb almívar
6 o 7 gerds
melmelada de préssec
crema pastissera
PREPARACIÓ
Escalfarem el forn a 180º C, estendrem la massa, sucarem una safata amb mantega o bé hi posarem paper de forn, posarem la pasta de full estirada i tallant unes tires de cada costat les posarem sobre el mateix costat de manera que faci una capsa i la ficarem al forn 10 minuts.
Un cop freda l’omplirem de crema pastissera i tot el sobre decorat amb les fruites laminades i pintades amb melmelada de préssec desfeta amb aigua calenta per donar brillantor.
Que ilusion ser la primera, me la llevo de cafés, que pinta más buena y seguro que está de rechupete.
ResponEliminaBesitos
Una tarta clàssica i boníssima que sempre triomfa.
ResponEliminaAmb aquests pastissos sempre es queda d'allò més bé!! Què bons i fàcils!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Els colors d'aquest pastís són preciosos!!!
ResponEliminaQue buena pinta tiene esa tarta de fruta. Por el colorido y su sabor siempre tiene éxito entre comensales!
ResponEliminaAmb aquest festival de colors queda molt vistosa, segur que va tenir molt èxit!
ResponEliminaQuin aspecte mes delicios que te aquesta tarta. Quan torni a venir la calor es posara molt be. Que fresca.
ResponEliminaUna abraçada!
Es mi tarta preferida pero nunca me había decidido a hacerla. Ahora sí!!!
ResponElimina