Una forma diferent de menjar les llenties, ja que sempre les feia amb llonganissa, botifarra cansalada i xoriç. Com que fem una mica de dieta, vaig canviar les carns per verdures i estava molt bo.
INGREDIENTS
1 ceba grossa
2 pastanagues
1 carabassó
½ pebrot vermell
1/ albergínia
1 kg de llenties bullides
½ litre d’aigua o brou de verdures
1 cullera de cafè de pebre vermell
sal i oli
1 fulla de llorer
PREPARACIÓ
En una cassola amb oli, courem la ceba, la pastanaga i el pebrot tot talladet a trossos petits, quan estigui a mig coure hi afegirem l’albergínia i el carbassó i ho deixarem fer uns 5 minuts, passat aquest temps hi tirarem la fulla de llorer, una mica de sal i les llenties escorregudes, donarem uns quants tombs i ja podem tirar l’aigua o brou i el pebre i deixarem fer uns 20 minuts a foc lent o fins que es beguin l’aigua.
Que plato más completo y contundente. Bonitas fotos!
ResponEliminaAquesta manera de fer les llenties és més lleuger i més "per tot l'any"!
ResponEliminaIdeals per a l'operació biquini!!
ResponEliminaPetonets,
Esther