16 de maig 2011

TARTA D'ESPÀRRECS




Una deliciosa tarta salada que et pot solucionar qualsevol sopar, demés de ser molt bona.  A nosaltres els espàrrecs ens encanten, tot sols a la planxa però aquest dia els vaig voler fer d’un altra manera.


INGREDIENTS

1 menat d’espàrrecs verds
200 g. de formatge rallat
200 ml. de crema de llet
bacon
3 ous
formatge de cabra en rotlle
1 làmina de pasta de full congelada


PREPARACIÓ


Cobrirem un motlle redó, si pot ser desmuntable millor, amb mantega i el folrarem amb la pasta de full, que punxarem el fons i pressionarem bé els costats. Ho posem 10 minuts al forn escalfat a 180º C i cobert amb paper de plata amb un pes a sobre. Això es perquè no pugi.

En un bol batrem els ous amb la crema de llet i el formatge ratllat, i en una paella o planxa saltarem els espàrrecs. Passats els 10 minuts traurem la pasta de full del forn i a dins hi tirarem els ous amb crema de llet i el formatge ratllat i per sobre els espàrrecs i talls de formatge de cabra i làmines de bacon. Ho enfornem un altra vegada uns 25 minuts o fins que ho vegem torradet.



11 comentaris:

  1. Qué rica, dios mio.
    Estos ingredientes hacen una combinación perfecta.
    Creo que en la foto lo que se ve es bacón pero no lo pones en la receta.
    Besos

    ResponElimina
  2. Les tartes salades tipus quiche m'encanten! I la combinació dels espàrrecs amb el formatge de cabra és sensacional ;)

    ResponElimina
  3. Que quiche más rica, me la apunto para una cena con amigos. Enhorabuena.
    Besitos

    ResponElimina
  4. Hola
    Amb el formatge de cabra ha de quedar boníssima... petons

    ResponElimina
  5. Alguna vegada n'he fet alguna de semblant i agrada força, què dic força molt!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Que ricas son las tartas saladas,te ha quedado estupenda.Bss Esther

    ResponElimina
  7. Aquesta tarta m'ha d'encantar. Em torna boja només veure-la! La farem! El formatge de cabra em torna boja :)
    Petonets i bona entrada de setmana!

    ResponElimina
  8. Que tarta más espectacular, me la llevo de tapa, enhorabuena.
    Besitos

    ResponElimina
  9. Ummmm que bona un plat per solucionar un sopar.
    Petons

    ResponElimina
  10. Gràcies, ja tinc solucionat el picnic d'aquest cap de setmana, Bonííííssimmm!!
    Un Ptonàs.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!