5 de maig 2011

PIZZA CASOLANA



Ara que s’apropa el cap de setmana, i per sopar els divendres, de tant en tant faig pizza, que amb una mica d’enciam em soluciona l’àpat. Quasi sempre hi poso coses que trobo per la nevera, i de passada aprofito tot de restes que no saps que fer-ne.



INGREDIENTS

1 massa de pizza rectangular refrigerada
pernil dolç
tonyina al natural de llauna
mozzarella
formatge rallat
formatge de cabra en rotlle
olives sense pinyol
tomàquet fregit


PREPARACIÓ

Estenem ben fina la massa per pizza, la suquem amb el tomàquet fregit i hi anem posant per sobre els ingredients, acabant amb el formatge rallat i talls de formatge de cabra.
Posarem al forn a gratinar i quan es ben daurada ja estarà llest.



8 comentaris:

  1. Una delicia de pizza, y ese colorcito espectacular. Saludos.

    ResponElimina
  2. Riquísima, el atún y el queso de cabra en la pizza me encanta.
    Besos

    ResponElimina
  3. Una pizza deliciosa. pARA MI LOS DÍAS DE HACER PIZZA SON LOS sábados si no tenemos invitados, y los domíngos!

    ResponElimina
  4. Oh! fas neteja de la nevera i et surt una pizza així de bona!

    ResponElimina
  5. la propera vegada t'has d'animar a fer la massa!!! petonets

    ResponElimina
  6. Del remate de nevera sempre en surten coses bones com aquesta pizza!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. Si fent neteja de nevera et surt una pizza així de bona, com sortirà una que no sigui de fer neteja.
    Petons

    ResponElimina
  8. La pizza amb formatge de cabra m' agrada molt, va venir ganes de menjar-la només de veure-la!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!