Aquest pastis tan típicament anglès i que els acostuma acompanyar amb el té, a mi m’encanta, potser perquè també m’agrada el té (sobretot el verd ).
Doncs dissabte vaig decidir també fer la cerimònia del té com fan ells, i com els pastissos son prou bons i aquest no l’havia fet mai em vaig decidir.
Com he dit no l’havia fet mai, per això vaig buscar per la xarxa, i el vaig trobar “el blog de recetas” que hi havia un plum cake que em va enamorar i vaig fer com deia allà, amb algun canvi. Cal dir que és per un motlle petit.
INGREDIENTS
100 g. de mantega pomada
100 g. de sucre
2 ous
200 g. de farina
10 g. de llevat
100 g. de conyac ( ella, suc de taronja)
fruites confitades a trossos
un polsim de canyella (jo)
50 g. ametlla filetejada (jo)
PREPARACIÓ
Barregem ben barrejat la mantega amb el sucre, afegim els ous d’un a un, a poc a poc fins que s’integrin. Tirem la farina amb el llevat i el conyac i ho barregem tot fins que quedi ben homogeni.
En un bol hi posarem farina i enfarinarem les fruites confitades i les panses, (això fa que no baixin al fons del plum cake), i les tirarem a la massa barrejant-les amb ella, la tirarem al motlle enfarinat i sucat amb mantega i posarem unes quantes ametlles filetejades per sobre. Posarem al forn escalfat a 200 ºC 25 minuts o fins que sigui cuit.
A mi també m'agrada el tè, però qualsevol excusa és bona per un plum cake!
ResponEliminaQue plum cake más bonito te ha salido, quedamos a las 5 para el té, tengo que probarlo como sea.
ResponEliminaBesitos
Jo sóc més cafetera, però m'encanta el te de canyella... suposo que també acompanya bé amb aquest super plumcake, no?
ResponEliminaPetonets
Sandra
Hola,
ResponEliminaamb té, café, ... tant se val, aquest plum cake fins i tot sol ha de ser boníssim!! Petons
Hola! me han dado un premio en el blog y he pensado en el tuyo.
ResponEliminaSi quieres puedes pasar por mi blog para recogerlo.
Gracias por tus recetas!
Ideal per berenar amb una tassa de te!
ResponElimina