Aquest es un plat super conegut, i com que no sé si és així com es fa realment per això el batejo a la meva manera, ja que el faig semblant a la paella però sense tomata i pebrot. El cas es que es força bo, i ràpid de fer.
INGREDIENTS
3 gambes o llagostins per persona
2 calamars grossos
½ kg de cloïsses
3 alls a trossets petits
1 ceba ratllada
fideus
brou de peix
oli
PREPARACIÓ
Posarem la paellera al foc amb oli i fregirem el peix, mentrestant obrirem les cloïsses amb un dit d’aigua al foc.
Quan el peix és fregit, el retirem i sofregirem la ceba i l’all que un cop cuit hi afegirem el peix, els fideus, el brou i les cloïsses, un mica de sal i deixarem que es begui el líquid, que seran uns 20 minuts i ja estarà llest.
Jo les cloïsses les poso crues quan la fideuà gairebé ja està cuita (el temps just per a que s'obrin).
ResponEliminaEs veu molt bona!!
El millor d'aquests plats es que cadascú té la seva forma de fer-ho, totes bones!!!
ResponEliminaLa teva ha quedat de conya.
Petonets,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Fàcil i bon, que més es pot demanar? La pinta es veu genial!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Tot i que sigui a la teva manera , deu d’estar molt bo, la foto del plat ja o diu tot boníssim
ResponEliminaPetons
No n'ha quedat per demà? Que bo que es veu!
ResponElimina