7 de nov. 2011

MAGDALENES DE POMA I PINYONS




Aquesta recepta la vaig veure com la feia el chef  Sergio Fernández al programa “ Las mañanas de la 1”, i la presentava com quelcom fàcil, ràpid i saborós.
Em vaig ficar a fer-ho i així va ser, la recepta original, és amb poma, però com que no tenia poma hi vaig posar pera i queda boníssim, a més, no se si és per la fruita però son molt esponjoses i duren dies sense  que quedin seques.
Ara resulta que quan s’acaben ja hem diuen “¿ i les magdalenes?”, com que en 30 minuts estan fetes, i son fàcils en faig molt sovint.


INGREDIENTS

3 ous
150 grs de farina
150 grs de sucre
5 grs de llevat
una mica de sucre avainillat (un polsim)
150 grs de mantega
1 poma 
pinyons

PREPARACIÓ

Encendrem el forn per què s’escalfi a 180º C.
Agafarem la mantega, i si no està tova la desfarem una mica al microones, no l’hem de deixar líquida, si no tova com una pomada, i la barrejarem amb el sucre, quan és ben barrejat afegim el sucre avainillat i els ous sencers i ho tornem a remenar, finalment hi tirarem la farina amb el llevat, ho incorporem ben incorporat i reservem.
Agafem la poma/pera la pelem i la fem a daus petits, els enfarinem només una mica i ho tirem a la barreja anterior, però ara sense batre , només anant incorporant suaument.
Aboquem tot en els motlles de magdalenes, només fins a la meitat, i tirem sucre per sobre i pinyons, posarem al forn 20 minuts i anar vigilant.




6 comentaris:

  1. M'encanten les magdalenes! T'han quedat molt esponjoses i bona idea psar-hi 4 pinyons.
    Petons

    ResponElimina
  2. Delicioses!!! Jo tinc una recepta pendent de publicar de magdalenes de pera. M'emporto la idea dels pinyonets per sobre han de quedar boníssimes!!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  3. A mi si porten poma o pera ja em guanyes! Nyam!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Mmmm... que bones! Amb poma m'encanten. També m'encanta el pa de pessic de poma. I si hi poses pinyons ja és una meravella! Segur que les vas gaudir molt. petons

    ResponElimina
  5. Jo tinc passades al bloc unes magdalenes de poma però mi falten els pinyons, la propera el hi posaré
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!