26 d’ag. 2011

TRENA DE XOCOLATA



Un dia vàrem publicar una trena amb pernil dolç, doncs ara he decidit fer-la amb xocolata. A la xarxa en hi ha amb tota classe d’ingredients dolços, però com que a casa nostra la xocolata ens perd... ens perdem del tot!!!!


INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full congelada o be refrigerada
1 rajola de xocolata de cobertura
ametlles laminades
sucre
1 rovell d’ou

PREPARACIÓ

Agafarem la pasta de full, i si no es quadrada intentarem quadrar-la una mica perquè va millor per la trena, hi farem talls regulars als costat ( mireu els passos aquí) sense arribar al mig perquè ens quedi un espai per farcir amb la xocolata a trossos, i desprès anirem creuant els talls de pasta per sobre la xocolata a manera de trena.
Pintarem la superfície amb el rovell d’ou. I ficarem força sucre i cobrirem amb ametlles
laminades.
Posarem al forn escalfat a 180º uns 20 minuts o fins que sigui daurat.






6 comentaris:

  1. mmm que bó!!!... a nosaltres també ens pert la xocolata..aixi que copiat queda..
    petonets!

    ResponElimina
  2. Una trena de xocolata amb un aspecte envidiable,felicitats t´ha quedat de fabula!!!
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  3. T'ha quedat de pastisseria, em sembla una proposta perfecta per als de casa!

    ResponElimina
  4. M'agrada la trena amb aquest farcit i les ametlles per sobre.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Que delicia se ve esta tarta, no sé catalán así que te dejo un comentario en español. Me ha encantado tu blog, esta tarta de hojaldre con chocolate con almendra se ve deliciosa. Con tu permiso me llevo la receta y me quedo como seguidora para aprender cosas nuevas junto a ti.
    Bss
    Tita
    http://espacioculinario-tita.blogspot.com/

    ResponElimina
  6. Fa temps que tinc pendent aquesta recepta, que ha de ser molt bona.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!