9 de maig 2011

PASTIS DE XOCOLATA I GERDS





El dissabte teníem una trobada amb uns bons amics, i vaig decidir portar una pastís de fruites, però em varen sobrar bastantes maduixes tallades i uns quants gerds.
Que faig amb tot això?, vaig pensar i la veritat com estava molt ficada a repostera, s’hem va acudir un pastis de xocolata , que es fa ràpid i farcir-lo amb els fruits, i les postres del diumenge estaven decidides.

INGREDIENTS

3 ous
7 cullerades de farina
8 cullerades de sucre
3 cullerades de cacau en pols
1 ½ sobre de llevat
1 iogurt natural
1/2 litre de nata per muntar
maduixes tallades petites
gerds


PREPARACIÓ

Escalfarem el forn a 180º i prepararem el pastis batent els ous amb el sucre fins que estiguin ben blancs, afegirem la farina, el llevat i ho incorporarem. Quan estigui ben barrejat afegirem el iogurt i el cacau, i finalment uns quants tallets de maduixa, reservant-ne uns quants per barrejar amb la nata. Es tira en un motlle sucat de mantega i farina, i es posa al forn un 20 minuts.
Quan el tindrem fred el partirem per la meitat i el farcirem amb la nata muntada, barrejada amb maduixes. Taparem amb l’altra meitat i escaparem nata per sobre. Finalment decorarem amb els gerds.






5 comentaris:

  1. Que sucós i bo amb tant fruit vermell!
    Bona setmana!

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt maco i a més té un tall espectacular. M'encanten les receptes amb cullerades, en comptes de haver de mesurar, odio la bàscula!!!
    Petonets maca,
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Quin super pastís, de luxe!!!
    PEtonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Quina bona sortida a la fruita.. Una pinta esplèndida! Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!