8 d’oct. 2012

CARBASSA AMB ARRÒS I BOLETS




 

Aquest octubre La recepta del 15 ens proposa un  plat amb carbassa i la veritat que tret de la coca i la “papilla” de la Júlia no l’havia fet servir mai. Així que el repte era encara més complicat i per postres tinc d’afegir-hi que els de casa això de la carbassa no els motiva gairebé gens!!!.
Bé doncs, calia acompanyar-la amb altres productes que m'inspiressin la tardor.... I per què no barrejar-la amb arròs?. Una combinació diferent.. una mica arriscat, però..... vaig decidir provar-ho. 
El resultat???? Per llepar-se'n els dits!!!



INGREDIENTS  (2 persones)

1 ceba mitjana
1 trosset de porro
1 all
150 gr de carabassa
130 gr d’arròs
500 ml de brou de verdures ( pastilla també val)
100 ml de vi blanc
5 fulletes de romaní
2 fulles de sàlvia
pebre
sal
oli d’oliva
100 gr de xampinyons
all i julivert picat
 

PREPARACIÓ

Tallarem la ceba, el porro, l’all, les fulles de romaní i sàlvia a trossos petits i la carabassa a daus. En una cassola amb 2 cullerades d’oli d’oliva fregirem a foc suau durant 10 minuts la ceba i desprès hi tirem el porro i l’all, remenant-ho, sempre a foc fluix. 



Quan veiem que esta mig cuit afegim la carabassa, la sal, el pebre i les herbes i anem coïen uns 10 minuts, apugem el foc i hi tirem acte seguit el vi, deixarem que s’evapori i hi afegirem l’arròs, ho remenem una mica  i hi tirem el brou, baixem a foc mitja i ho deixem coure un 15 minuts.
Mentre en una paella tindrem saltejats els xampinyons amb l’all i julivert picats. Quan l’arròs es cuit, emplatem i hi posem a sobre els xampinyons saltejats.





 

10 comentaris:

  1. Quina bona pinta....!!!! la meva proposta tambè pot anar amb arroç...i porta bolets.... però es diferent....encara no la he publicat però ja veuràs!
    M'agrada molt!

    ResponElimina
  2. Doncs.... estaré al cas per veure la teva proposta de carbassa!!!... :) segur que també serà boníssima!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Una proposta de temporada 100% i... boníssima! Apte per a vegetarians!
    Petons

    ResponElimina
  4. Em sembla una opció i combinació perfecta! Segur que els hi va encantar

    ResponElimina
  5. Qui no s'arrisca no pisca! diuen a casa meva. Molt bo, aquest arròs.
    petonets

    ResponElimina
  6. M' encanta aquesta combinació. I molt saludable!

    ResponElimina
  7. Gràcies a totes pels vostres comentaris!
    Ens agrada molt que us hagi agradat!!!
    :)

    Petonets

    ResponElimina
  8. Quina recepta més bona... en el que m'agrada a mi la carabassa! Moltes gràcies per seguir-me. AÇí em quede jo també... Un fort abraÇ.

    ResponElimina
  9. A casa, que ens encanta l'arròs, l'acostumem a combinar amb carbassa i és deliciós, o sigui que ja et pots imaginar que la teva recepta m'encanta, no?
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!