11 d’oct. 2012

SALTEJAT D'ESPINACS AMB MONGETES SEQUES





Els espinacs és una verdura que a casa només en mengem amb truita o quan fem panadons i no sé perquè no tenim costum de cuinar-ne d’una altra manera... Tot i que l’espinac és una planta amb una bona font d’àcid fòlic, fibra alimentària i vitamines i molt digestiu. També porta molt ferro i calci, sinó recordem: Popeye el marinerito soy....  així que n’hauríem de menjar més i demés que tenint els espinacs de l’hort del padrí.... havia d’aprofitar!. Finalment vaig decidir fer aquesta recepta, i déu ni do que bo!!!!. A casa els hi va encantar tant, que ja me n’han tornat a demanar!!!!


INGREDIENTS

espinacs
100 gr. mongetes seques
2 alls
bacon
oli

PREPARACIÓ

Netegem els espinacs, els bullim, funyim i reservem. Mentrestant en una paella amb força oli fregim el bacon talladet a trossets o dauets petits, quan aquest està fregit es reserva i amb l’oli del bacon es fregeixen els espinacs i les mongetes, quan gairebé estan cuits, s’hi tira els alls talladets a trossets petits i el bacon. Es barreja ben barrejat i es fregeix conjuntament una estona fins que tots els ingredients agafin el gust. I ja es pot servir.




9 comentaris:

  1. Semblen molt bons amb les mongetes! Però reconec que els panadons em tornen boja, amb espinacs! N'he provat també amb pernil dolç i formatge però no són el mateix... molt de lleida, oi? Petons

    ResponElimina
  2. Marina: DE LLEIDA TOTAL!!!! jajajajajaj... ben bé del centre
    Petons

    ResponElimina
  3. Que bons han de ser així els espinacs!! i també amb els panadons. No he provat mai els panadons però potser m'animo amb la teva recepta!!

    ResponElimina
  4. Espinacs i mongetes seques, una combinació que no he preparat mai. I així saltejat ha de ser ben bo....
    Petons

    ResponElimina
  5. ...traigo
    ecos
    de
    la
    tarde
    callada
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    COMPARTIENDO ILUSION
    TAST DE CUINA

    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...




    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA,JEAN EYRE , TOQUE DE CANELA, STAR WARS,

    José
    Ramón...

    ResponElimina
  6. també estan molt bons amb cansalada viada o , els meus preferit, amb papada. El que no entenc per que bullir els espinacs ja que perden molt gust. aquest fet també va dirigit als panadons.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!