31 d’ag. 2011

QUICHE LORRAINE




Com que ja havia fet el quiche de 4 formatges, ja em vaig decidir a fer el famós Lorraine que és el pare de tots els quiches i com que tenia gent a sopar resulta molt bé i et soluciona mig sopar, us recomano si no l'heu provat que ho feu....



 
INGREDIENTS

1 lamina de pasta brisa refrigerada
3 ous
200grs de bacó
250 ml de nata per cuinar
1 paquet de formatge rallat
sal i pebre



PREPARACIÓ


Estenem la pasta brisa i la posem en un motlle sucat amb mantega  i farina perquè no s’enganxi, pressionem els costats i punxem tota la base perquè no pugi, el posem 10 minuts al forn prèviament escalfat a 180º Cº. Mentre en un bol barrejarem els ous batuts, la crema de llet, el formatge i el bacó a trossos petits i ho tirarem dins el motlle, que haurem tret del forn passats els 10 minuts. Ho tornarem a posar al forn tot uns 20 minuts fins que ho vegem ben quallat i dauradet.




4 comentaris:

  1. Un càssic que mai passa de moda, quina delícia!!

    ResponElimina
  2. Mira que ara fa temps que no en preparo cap. I que bona que és!!! Aquesta de quatre formatges també ha de ser deliciosa...

    ResponElimina
  3. A casa som fans de les quiches, siguin del què siguin! I ja se sap que la clàssica no falla mai... Ideal per un àpat informal amb els amics per explicar-nos les aventures de les vacances ;)

    ResponElimina
  4. Nosaltres la fem regularment, encara que quan volem que no ens quedi massa forta de gust, substituim el bacó per pernil dolç i la veritat... está de vici!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!