24 d’ag. 2011

MIL FULLS DE TOMÀQUET I MOZZARELLA




Aquesta és la típica amanida que en diuen “caprese” o de mozzarella, però com la vaig muntar amb la forma del tomàquet vaig pensar dir-l’hi així.
És un altre plat fàcil i “resulton” per un primer plat i demés molt saludable. El faig servir molt sobretot quan hi ha pressa i no vols fer la típica amida.


INGREDIENTS

1 tomàquet per persona
1 bossa de mozzarella gran
crema de vinagre de Mòdena
oli
puntes d’espàrrecs ( per adornar)
olives
enciam

PREPARACIÓ

Tallarem el tomàquet a rodanxes, al igual que la mozzarella, i tornarem a reconstruir el tomàquet però intercalant una rodanxa de mozzarella entre les rodanxes de tomàquet.
Adornarem amb l’enciam al voltant, els espàrrecs i olives, regant amb la crema de Mòdena.
Si no teniu crema de mòdena, es pot fer, ficant una mica de vinagre de Mòdena en una paella i deixar-lo reduir fins que tingui consistència de crema.



4 comentaris:

  1. Una bonica forma de servir l'amanida caprese! I lo bona que es és!
    Petons

    ResponElimina
  2. Una de les meves amanides preferides!!! Boníssima....

    ResponElimina
  3. Coincideixo, per mi una de les millors amanides! Muntada així queda molt original
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!