Aquest és un plat fàcil i molt adient per aquestes temperatures tan altes d’estiu.
Quan arribes de treballar amb aquesta calor realment apeteix quelcom fred per menjar i que et refaci de la calor.
Demés te l’avantatge de poder fer-la a la vigília i posada a la nevera, així serà encara mes freda.
INGREDIENTS
500 g. de pasta ( fusili, macarrons, llaços........)
2 llaunes de tonyina
3 ous durs
300 g. de gamba congelada pelada
1 llauna d’escopinyes
1 ceba tendra
2 tomàquets
6 barretes de surimi
PREPARACIÓ
Bullirem la pasta com marca el fabricant, un cop feta la refredem sota l’aixeta de l’aigua perquè es pari la cocció i a més es refreda per poder-la posar a la nevera.
La passarem a un bol o safata i anirem afegint-hi els ingredients: les gambes descongelades i passades uns minuts per la paella, la tonyina, les escopinyes, el palets de surimi a trossos, al igual que la ceba i el tomàquet que les farem a trossets ben petits, ho barregem tot i cobrim amb els ous durs fets a trossos.
Al que li agradi si pot ficar a l’hora de servir maionesa o salsa rosa.
Les amanides de pasta van molt bé a l'estiu. M'agrada això de que hi posis escopinyes, molt bones!
ResponEliminaJHo també la vaig la nit abans, així tb agafa tot més sabor.
Un petó!
És el meu dinar d'avui, què bones i versàtils que són eh?
ResponEliminaPetons!
Sandra
A casa en fem molt sovint d'amanida de pasta. Ens encanten.....
ResponElimina