A l’Eduard li encanta la pasta, i l’altre dia pensava una manera de fer-la de cara al bon temps, que fos fresca i senzilla de fer i així de passada em solucionaria algun dinar o sopar a la fresca, que tan ens agrada fer al nostre jardí al bon temps.
Agafant el sistema dels canelons d’estiu farem la lasanya, així inclòs es pot deixar feta el dia abans. A l’Eduard li va encantar i va ser ell que li va posar nom, ara sempre me la demana.
INGREDIENTS
16 plaques de lasanya ( de les que no cal bullir)
3 llaunes rodones de tonyina
1 llauna petita de punta d’espàrrecs
½ kg de gamba pelada ( feta a l’ajillo) mireu enllaç
1 pot olives farcides
4 ous durs
2 llaunes de escopinyes
150 g de maionesa
1 pot de tomàquet fregit ( 150g )
PREPARACIÓ
Posarem les plaques de lasanya a estovar en aigua tèbia 20 minuts, mentre barrejarem en un plat la tonyina, les escopinyes, les olives tallades petites al igual que 3 dels ous durs (1 el reservem per decorar), i ho lligarem amb una mica de maionesa (no massa).
Estenem al fons d’una safata dos cullerades de tomàquet fregit i a sobre hi estenem 4 plaques de lasanya, sobre aquestes posem la meitat del farcit de tonyina i tapem amb 4 plaques més. Damunt aquestes estendrem les gambes a l’ajillo i sobre d’elles 4 plaques més de lasanya i per damunt d’aquestes la resta de tonyina i acabarem a les ultimes plaques de lasanya.
Que bona ha de ser...lo de les gambes al "ajillo" li ha de donar un gustet molt bo...
ResponEliminapetons
Una manera diferent i bona de fer un plat de pasta freda!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
n plat molt divertit i estiuenc!
ResponEliminaUna manera ben diferent de menjar lasanya, deu d’estar boníssima
ResponEliminaPetons
Que buena pinta que tiene! Me apunto la idea, es una receta que apetece en verano!
ResponElimina