20 de jul. 2011

ENTRANTS VARIATS





Com vaig avançar amb el pastís de ratolinets, va ser l’aniversari del meu fill, i al dinar de celebració vaig fer una sèrie d’entrants molt senzills, i que van agradar molt. Ja sabem que això de picar tira molt.

Ah! també us poso una panoràmica de la taula, amb tots els entrants que hi havia a part d’aquests.






ENTRANT DE FORMATGE DE CABRA

INGREDIENTS

1 barra de pa de xapata ( això serà igual per a tots )
formatge de cabra en rotlle petit
melmelada de tomàquet
tomàquets cherry

PREPARACIÓ

En una llesca de xapata i posem a sobre un tall de formatge, clavem amb una broqueta un tomàquet cherry i hi afegim una cullereta de melmelada.




ENTRANT DE TONYINA

INGREDIENTS


1 Pot de lloms de tonyina
1 pot de pebrots del “piquillo” ( o escalivat)
ous de guatlla

PREPARACIÓ

En una llesca de xapata una mica torrada hi posem a sobre una mica de pebrot un tros de tonyina i clavem un ou dur de guatlla amb una broqueta.





ENTRANT DE XISTORRA

INGREDIENTS

Xistorra
Pebrot verd Itàlia

PREPARACIÓ

En una llesca una mica torrada hi posem a sobre un tall de xistorra que tindrem passat primer per la paella amb poc oli, i a sobre amb una broqueta i clavem un tros de pebrot verd que també haurem fregit una mica.





PALETS DE PA AMB PERNIL IBERIC

INGREDIENTS

Palets de pa
Pernil ibèric

PREPARACIÓ

Agafem un palet de pa o “grissines”, si es mol prim ajuntem dos i enrotllem una llesca de pernil, si es ibèric  molt millor, encara que amb serra també es bo.



8 comentaris:

  1. Una celebració de luxe. Molt originals!!! Me'n emporto un de cada, han de ser boníssims....

    ResponElimina
  2. Jo també agafo un de cada, em semblen tots molt bons.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Vaya mesa, me gustan todos los entrantes que has hecho.
    Besos

    ResponElimina
  4. Que bons i quines bones idees m'has donat...
    molts petons

    ResponElimina
  5. Quin goig aquesta taula!

    ResponElimina
  6. Que variedad de entrantes, todos riquísimos. La mesa te ha quedado fantástica.
    Besos

    ResponElimina
  7. Quins entrants més creatius, me'ls apunto tots!

    ResponElimina
  8. Bellissime ricette per aperitivi freschi d'estate. Mi piacciono molto, ti seguirò molto volentieri.

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!