Com vaig avançar amb el pastís de ratolinets, va ser l’aniversari del meu fill, i al dinar de celebració vaig fer una sèrie d’entrants molt senzills, i que van agradar molt. Ja sabem que això de picar tira molt.
Ah! també us poso una panoràmica de la taula, amb tots els entrants que hi havia a part d’aquests.
ENTRANT DE FORMATGE DE CABRA
INGREDIENTS
1 barra de pa de xapata ( això serà igual per a tots )
formatge de cabra en rotlle petit
melmelada de tomàquet
tomàquets cherry
PREPARACIÓ
En una llesca de xapata i posem a sobre un tall de formatge, clavem amb una broqueta un tomàquet cherry i hi afegim una cullereta de melmelada.
ENTRANT DE TONYINA
INGREDIENTS
1 Pot de lloms de tonyina
1 pot de pebrots del “piquillo” ( o escalivat)
ous de guatlla
PREPARACIÓ
En una llesca de xapata una mica torrada hi posem a sobre una mica de pebrot un tros de tonyina i clavem un ou dur de guatlla amb una broqueta.
ENTRANT DE XISTORRA
INGREDIENTS
Xistorra
Pebrot verd Itàlia
PREPARACIÓ
En una llesca una mica torrada hi posem a sobre un tall de xistorra que tindrem passat primer per la paella amb poc oli, i a sobre amb una broqueta i clavem un tros de pebrot verd que també haurem fregit una mica.
PALETS DE PA AMB PERNIL IBERIC
INGREDIENTS
Palets de pa
Pernil ibèric
PREPARACIÓ
Agafem un palet de pa o “grissines”, si es mol prim ajuntem dos i enrotllem una llesca de pernil, si es ibèric molt millor, encara que amb serra també es bo.
Una celebració de luxe. Molt originals!!! Me'n emporto un de cada, han de ser boníssims....
ResponEliminaJo també agafo un de cada, em semblen tots molt bons.
ResponEliminaPetons.
Vaya mesa, me gustan todos los entrantes que has hecho.
ResponEliminaBesos
Que bons i quines bones idees m'has donat...
ResponEliminamolts petons
Quin goig aquesta taula!
ResponEliminaQue variedad de entrantes, todos riquísimos. La mesa te ha quedado fantástica.
ResponEliminaBesos
Quins entrants més creatius, me'ls apunto tots!
ResponEliminaBellissime ricette per aperitivi freschi d'estate. Mi piacciono molto, ti seguirò molto volentieri.
ResponElimina