30 de nov. 2015

BROWNIE DE XOCOLATA BLANCA I FESTUCS






El brownie és el típic pastis americà nascut , com algunes altres coses de cuina, d’ una errada. En aquest cas el pastisser es va deixar el llevat, i vet aquí un pastis que no puja, però a l'hora de provar-lo està fantàstic.

En aquest cas no és el tradicional de xocolata negra i nous, sinó amb xocolata blanca, com vaig veure que feia Gonzalo D'Ambrosio a " Facil y Resulton" i de la meva collita hi van els festucs. Deliciósss!!!! Tohom va repetir i en va faltar!!.




INGREDIENTS

150 g. de xocolata blanca Nestlé postres
150 g. de mantega
2 ous
80 g. de sucre
100 g. de farina
un polsim de sal
festucs pelats i trencats
gelat vainilla


PREPARACIÓ

Batem els ous amb el sucre, només que es quedi barrejat no cal molt, mentrestant desfem al microones (o a bany maria) la xocolata amb la mantega, vigilant, de minut en minut, quan està ho posem amb els ous i barregem, tot seguit s’hi tira la farina i el polsim de sal, barregem bé fins que quedi tot integrat.

Seguidament, agafem un motlle quadrat baix, que pugui anar al forn d’uns 20 X 20 cm. o menys perquè aquest pastís no puja i aleshores si és més gran queda molt prim.
Suquem  el motlle amb mantega i empolsem de farina, s’hi tira la massa que quedi estesa per tot el motlle, tot seguit, s’hi tira els festucs per sobre la massa i ho posem al forn uns 20 minuts, prèviament escalfat a 200ºC. En tot cas passat aquest temps provem si es fet punxant amb un escuradents.

Per acabar, s’emplata amb una bola de gelat de vainilla (jo no en tenia).






2 comentaris:

  1. Genial.
    Així m'agrada inventant combinacions que se't dóna molt bé.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Aquest me l'apunto...xoco blanca i festucs em sembla una gran combinació!!! Una abraçada!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!