24 de nov. 2015

CIGRONS AMB ESPINACS




Ja comença a arribar el fred i com no pot faltar els plats de temporada... com per exemple aquesta recepta, una altra versió de cuinar-los, ja vam publicar cigrons amb espinacs i bacon que per cert, boníssims també i molt diferents als publicats avui.

Aquest és plat molt gustós a la vegada que saludable pel cos.  Els cigrons amb el seu alt valor nutritiu, son rics amb calci, i contenen ferro i son bons per l’estómac, el cor i el pàncrees, sobretot pels diabètics i els espinacs rics en fibra, proteïnes i moltes vitamines i minerals, aquests tenen molts efectes beneficiosos per l’organisme: són anticancerígens, milloren la fertilitat, i milloren també la fatiga crònica.

Una bona combinació d’aliments tant per salut com pel paladar.



INGREDIENTS


750 gr, cigrons secs

Oli d’oliva

Sal

1 cap d’alls (12 alls)

750 gr. espinacs

4 cullerades de pebe dolç

2 fulles de llorer



PREPARACIÓ



Primer bullim els espinacs amb sal, mentrestant en una paella amb oli d’oliva s’hi fregeixen els alls a trossets, es dauren  a foc mitjà. Tot seguit, tirar-hi pebre dolç, remenar-ho i tirar-hi els espinacs a trossets, afegir-hi oli (si es necessari) i deixar els espinacs uns 10 m. perquè es coguin bé.

Courem els cigrons (prèviament estovats en aigua 12h.) amb 2 fulles de llorer i sal a l’olla de pressió uns 45m. (20m. des de que bull). Quan ja estan cuits, els escorrem en una cassola i hi afegim els espinacs i pimentó de la paella, ho barregem bé i ho deixem coure a foc mitjà uns 5m. perquè agafi el gust.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!