5 de nov. 2015

CREMA DE CARBASSA I PASTANAGA





La carbassa, com ja vam comentar al post de macarrons amb carbassa i camagrocs, és molt nutritiva i bona per la salut, així que tornem a publicar una altra recepta de crema de carbassa, com ja vam comentar en un altre post, la crema de carbassa es pot fer moltes maneres diferents, aquesta crema és senzilla de preparar i molt lleugera.



INGREDIENTS


1 carbassa mitjana

3 pastanagues

2 patates mitjanes

1 porro

1 ceba grossa

Aigua

Sal

Oli



PREPARACIÓ


Es talla el porro i la ceba a dauets (tècnica brunoise) i es sofregeix en una paella amb oli bullent.

Mentrestant es talla la carbassa, pastanaga i patata en daus i es bull en una olla amb un raig d’oli i sal.

Quan ja està cuit, afegim les verdures sofregides  a l’olla juntament amb les altres verdures, ho triturem i ja es pot servir.

Quan s’emplata s’hi pot posar pa fregit o formatge parmesà.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!