La carbassa, com ja vam comentar al post de
macarrons amb carbassa i camagrocs, és molt nutritiva i bona per la salut, així
que tornem a publicar una altra recepta de crema de carbassa, com ja vam
comentar en un altre post, la crema de carbassa es pot fer moltes maneres
diferents, aquesta crema és senzilla de preparar i molt lleugera.
INGREDIENTS
1 carbassa mitjana
3 pastanagues
2 patates mitjanes
1 porro
1 ceba grossa
Aigua
Sal
Oli
PREPARACIÓ
Es talla el
porro i la ceba a dauets (tècnica brunoise) i es sofregeix en una paella amb
oli bullent.
Mentrestant es
talla la carbassa, pastanaga i patata en daus i es bull en una olla amb un raig
d’oli i sal.
Quan ja està
cuit, afegim les verdures sofregides a l’olla
juntament amb les altres verdures, ho triturem i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!