11 de des. 2015

PA DE PESSIC AMB GALETES DE XOCOLATA I TARONJA CONFITADA







Quin pa de pessic!!! i exclamo perquè a part de bo i esponjós es facilíssim!.

No et cal pesar res i això fa que n'avancem i en un "pim pam" el tenim. En quan al que hi posem a dins, les galetes no fallaria, però desprès féu córrer la imaginació.

La idea en realitat la vaig treure d’un dels cuiners que més em diverteixen, en Nicola, però desprès hi he posat coses de la meva collita. Per tant!, ficar el que més ens agradi i a gaudir acompanyat del que vulgueu.



INGREDIENTS


2 vasos (dels d'aigua normals) de farina

1 vas de llet

1/2 vas d'oli

2 ous

4 cullerades de sucre

1 sobre de llevat

una cullera de postres de canyella en pols

4 o 5 galetes de xocolata o les que més us agradin

2 rodanxes de taronja confitada



PREPARACIÓ


Posem el forn a escalfar a 180ºC.


En un bol hi avoquem la farina, la llet, l’oli, els dos ous, el sucre, el llevat i la canyella, amb una batedora de ma o una cullera remenem ben bé fins que tot quedi integrat, si batem una mica, millor.


Tot segut hi esmicolarem les galetes, no massa petites, perquè volem trobar el cruixent i hi posem la taronja a daus. Remenem ben bé tot, que quedi repartit i ho tirem al motlle prèviament sucat de mantega.


Enfornem durant 30 o 40 minuts, depèn del forn, a partir dels 30 aneu vigilant i quan es daurat de sobre, punxeu amb un escuradents i si surt sec llestos.









2 comentaris:

  1. Uuuauuu pintaza tiene, que esponjoso y jugoso se ve chiquilla, que rico tiene que estar con el saborcito de la naranja confitada, Besotess

    ResponElimina
  2. Amb oreos...que són les prefes de les meves filles...ha de ser molt i molt bo!!! Petonarros!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!