El brownie és el típic
pastis americà nascut , com algunes altres coses de cuina, d’ una errada.
En aquest cas el pastisser es va deixar el llevat, i vet aquí un pastis que no
puja, però a l'hora de provar-lo està fantàstic.
En aquest cas no és el
tradicional de xocolata negra i nous, sinó amb xocolata blanca, com vaig veure
que feia Gonzalo D'Ambrosio a " Facil y Resulton" i de la meva
collita hi van els festucs. Deliciósss!!!! Tohom va repetir i en va faltar!!.
INGREDIENTS
150 g. de xocolata blanca Nestlé postres
150 g. de mantega
2
ous
80
g. de sucre
100
g. de farina
un
polsim de sal
festucs
pelats i trencats
gelat
vainilla
PREPARACIÓ
Batem
els ous amb el sucre, només que es quedi barrejat no cal molt, mentrestant
desfem al microones (o a bany maria) la xocolata amb la mantega, vigilant, de minut
en minut, quan està ho posem amb els ous i barregem, tot seguit s’hi tira la
farina i el polsim de sal, barregem bé fins que quedi tot integrat.
Seguidament,
agafem un motlle quadrat baix, que pugui anar al forn d’uns 20 X 20 cm. o menys
perquè aquest pastís no puja i aleshores si és més gran queda molt prim.
Suquem el motlle amb mantega i empolsem de
farina, s’hi tira la massa que quedi estesa per tot el motlle, tot seguit,
s’hi tira els festucs per sobre la massa i ho posem al forn uns 20 minuts, prèviament
escalfat a 200ºC. En tot cas passat aquest temps provem si es fet punxant amb
un escuradents.
Per acabar, s’emplata
amb una bola de gelat de vainilla (jo no en tenia).
Genial.
ResponEliminaAixí m'agrada inventant combinacions que se't dóna molt bé.
Petons.
Aquest me l'apunto...xoco blanca i festucs em sembla una gran combinació!!! Una abraçada!
ResponElimina