2 de nov. 2015

ALBERGÍNIES A LA PARMESANA




Albergínies, que bones!! ens agraden força, escalivades, en truita, fregides lo mes!! i ara així a la parmesana ja no et dic!!! ;)


Mengem verdureta i a gust!!! 


Aquesta  recepta vaig veure-la com la feia el cuiner Nicola a la televisió i m'encanta la seva espontaneïtat a la cuina i sempre intento fer les seves receptes.



INGREDIENTS



1 o 2  albergínies

1 capsa de tomàquets cherry

1 gra d'all

Formatge parmesà ratllat 

Alfàbrega fresca (també pot ser seca)

Oli

Sal





PREPARACIÓ


Tallem l'albergínia amb llenques d’un centímetre a lo llarg i les empolsem de sal en escorredor uns 20 minuts perquè perdin amargor.

Mentrestant, tallem els tomàquets cherry en quarts i els barregem amb l'all picat fi i un raig d'oli. Reservem.


Tot seguit, agafem l'albergínia i la rentem sota l'aigua per treure la fortor de sal, l'eixuguem amb paper de cuina o un drap net i la fregim en una paella amb 3 cullerades d'oli ben calent, dos minuts per banda, traiem i fiquem a escórrer en paper absorbent.


En una safata per anar al forn, posem les llenques d'albergínia, per sobre d’elles hi repartim el tomàquet amb l'all i l’oli, i hi posem per sobre el parmesà i l'alfàbrega.



Posem al forn només amb gratinador de 3 a 5 minuts o que vegem que son daurades i el formatge fos.


* Si no teniu tomàquets cherry es pot fer amb d'altres.

* També podem afegir una mica de formatge ratllat del de gratinar.






2 comentaris:

  1. Sense cap mena de dubte, una recepta ben senzilla, resultona i ben bona. Crec que te la segrestaré com a entrant en algun d'aquests dinars que ens arriben tan aviat ;)

    Petons!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!