27 d’oct. 2015

ARRÓS CALDÓS AMB VERDURES I LLAGOSTINS





Aquest arròs, és una sopa diferent i molt gustosa, i sobretot i molt important, fàcil i ràpida de fer. 

La vaig veure al programa de Karlos Arguiñano i vaig decidir provar-la,  i va triomfar, a casa va agadar moltíssim. 





INGREDIENTS


20 llagostins

2 porros

3 pastanagues

1 carbassó

2 dents d’all

Oli d’oliva

Sal

Pebre

Julivert



PREPARACIÓ


Primer de tot farem un fumet:  Es pelen les gambes, i en una olla amb aigua s’hi tira els caps i les peles d’aquestes, les fulles del porro (part verda) i sal, es deixa bullir uns 15 m. Tot seguit s’escuma (es treu l’espuma del caldo) i es cola i reservem.

Seguidament, en una paella  amb oli s’ofega la pastanaga, el carbassó i el porro tot tallat a trossets uns 10 m. amb sal. Quan les verdures estan cuites, es tira l’arròs i el caldo del fumet i es deixa bullir uns 20 m. a foc mitjà.

Mentrestant, es piquen 2 dents d’alls i es fregeixen a la paella, es salpebren les gambes i es saltegen junt amb l’all i s’hi afegeix el julivert picat.
S’afegeixen les gambes amb l’all i julivert els últims 5m. a la sopa d’arròs, es barreja bé i ja es pot servir.
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!