Aquesta
torradeta la vaig veure un dia en un programa de televisió, i em va semblar tan senzilla, que a l’aperitiu
del diumenge la varem provar. Fàcil i bona!!!!
INGREDIENTS
torradetes o llesques de baguette torrades
1 llauna de sardines amb oli
6 o 7 cogombrets amb conserva
mostassa
tomàquet cherry
PREPARACIÓ
Trinxem les sardines amb una forquilla, si pot ser
traient prèviament l’espina, barregem amb els cogombrets tallats molt petits i
la mostassa. Amb la barreja suquem les llesquetes i adornem amb 1/2 tomàquet
cherry o jo com que no en tenia un bitxet.
oh! M'agrada molt, aquesta barregeta!! Apuntada!
ResponEliminaQuina idea tant bona! Segur que està deliciosa! petons
ResponEliminaEn este blog siempre nos ofreces cosas deliciosas, que no me puedo perder. Me llevo unos cuantos.
ResponEliminahttp://unospicanyotrosno.blogspot.com
sencilles i bonissimas
ResponEliminaUn aperitiu deliciós...trobo que les sardines de llauna són un aliment deliciós molt oblidat! A recuperar-les s'ha dit amb aquesta proposta! Petons!
ResponEliminaUn aperitiu perfecte, saborós.
ResponEliminaNo he menjat mai aquesta combinació, hauré de comprar cogombrets i provar de fer-la aviat.Nyam!!
ResponEliminaGràcies!!!! :)
ResponEliminaÉs un aperitiu diferent!!!! i com diu la Mònica... les sardines de llauna, és un menjar que tenim bastant oblidat....
Petonets
Doncs jo nomes les menjo amb entrega, ara canviaré amb semblen mol bones aquestes torradetes, queden anotades.
ResponEliminaPetons
A canviar s'ha dit!!!!, jejejeje... Ja veuràs com t'agradaran....
EliminaPetonets i bon cap de setmana