20 de gen. 2014

MINI PATATES FARCIDES DE CEBA CARAMEL.LITZADA I BACÓ






 
Ara al gener MEMÒRIES D’UNA CUINERA ens proposa unes patates farcides, i he de dir que ni que sembli estrany per algú que li agrada cuinar, és un menjar que no havia fet mai, potser per això m’ha fet molta gràcia fer-les i participar en aquest nou repte què ens proposen!!!..


Com sempre,  he pensat una manera ràpida, fàcil i bona, i com que a casa nostra, som de picar, m’he decidit per unes "mini patates" d’aperitiu. Només dir que estan superboneeeees!!!.



http://memoriesdunacuinera.blogspot.com.es/2014/01/el-bon-feiner-no-li-manca-el-menester.html#comment-form




INGREDIENTS


patates petites cuinades en conserva

tires de bacó fumat

2 cebes mitjanes

2 cullerades de sucre moreno

1 culleradeta de salsa de soja

sal

formatge rallat



PREPARACIÓ


Agafarem les patates i les escorrem del suc de la conserva i eixuguem amb paper de cuina. A cadascuna hi fem un foradet i buidem una mica amb la punta del ganivet per fer-hi cabre el farcit.



Tot seguit, en una paella amb una mica d’oli hi posem la ceba tallada a grills i la sal, a foc baix la deixem que es confiti fins que sigui transparent, aleshores afegim el sucre, donem un parell de tombs  i tirem la salsa de soja, deixarem uns 3 minuts més a foc baix, ja tindrem la ceba caramel·litzada.

En un altra paella fregim el bacó tallat ben petit i que quedi cruixent i reservem.

Agafem les patates i posem una mica de ceba, una mica de bacó i a sobre formatge ratllat, les col·loquem en un safata de forn i ho posem a gratinar al forn només amb el grill 2 minuts i llestos.




16 comentaris:

  1. Respostes
    1. Hola Marina!!!

      Doncs si... la veritat que inclús a mi m'ha sorprès ;)

      Petonets

      Elimina
  2. Unes patatones ben bones!!! hem coincidit en la mida de les patates! bona setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Teresa!!!

      Gràcies.. Les teves també tenen una molt bona pinta,eh???

      Bona setmana també
      petonets

      Elimina
  3. Que bones... estic desitjant veure el recull d'aquest mes del memòries.
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiii....

      Jo hi he fet una ullada i tenen una pinta espectacular!!!.... Feina tindrem a provar-les totes! jajajajajaj

      Petonets Eva

      Elimina
  4. La cuina "mini" m'agrada molt així que aquesta proposta em sembla perfecte.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa, participem encantades!!!!

      Petonets

      Elimina
  5. Mini sí, però un gran plat!
    Molt bona idea.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajajaja... Com sempre, tens raó!!!

      Petonets

      Elimina
  6. Hola

    Que receta más rica y sobre todo una preciosidad de foto.

    Tiene que estar riquísima, ya me lo imagino.

    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Meritxell,

      Si que está buena, y queda "chic" ;)

      Petonets

      Elimina
  7. Mmmm... Quina bona pinta!!!
    Molt "chic"....
    i fàcils

    Petó

    ResponElimina
  8. Quina recepta més xula!!!! Són de luxe, dignes d'un restaurant amb estrella Michelin :). Moltíssimes gràcies per participar. petonets

    ResponElimina
  9. Montse... Molt fàcils, ja veus!, no hi ha excusa per fer-les!!! ;)

    Judith!, ajajajaja.... moltes gràcies.... han quedat bé, però no tant no tant... merci pels ànims... ;) i vosaltres també continueu així, que ho feu molt i molt bé!!! :)

    Petonets

    ResponElimina
  10. Una molt bona versió, m'agrada. Avui estic fent un màster de patates farcides i m'agraden totes. Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!