9 de gen. 2014

PIT DE POLLASTRE ALS CITRIC by Nicola






Aquesta recepta la vaig veure al programa "la cocina de Nicola" al canal Cocina, i la vaig trobar tan senzilla i amb tan bona pinta que vaig proposar-me de fer-la...


Aquest cuiner m’encanta, és natural, fresc i un pel divertit, amb alguns plats ben senzills  i d'altres ben sofisticats.

El resultat ens va encantar............. i tan fàcil de fer..., demés, ara que ens hem proposat la creuada anti-festes!, és un bon plat, oi?, saludable i poc greixós, per cuidar-nos una mica, no creieu?. Ah!, i boooo!!!! :)





INGREDIENTS   ( 3 persones)


3 pits de pollastre per persona

el suc de  4 taronges

el suc d'una llimona

sal

pebre

farina

timó i sèsam (opcional)

julivert (opcional)




PREPARACIÓ



Partim els pits per la meitat, els posem sal i pebre, tot seguit, els enfarinem, no massa només una mica que farà espessir la salsa.

Posem 3 cullerades d’oli d’oliva en una paella i coíem els pits 1 minut per banda, seguidament, hi tirem els sucs i ho deixem reduir. Quan veiem que el suc s’ha anat reduint traiem els talls i hi tirem per sobre la salsa, posem sèsam i timó si volem, jo hi vaig ficar julivert picat.






9 comentaris:

  1. La veritat es que més que senzilla és senzillíssima. Tant que ja me l'he apuntada per sopar :)

    Bon any nou! i Bon profit!!

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
  2. ¡Hola

    Lo que un aspecto delicioso, muy rica en sabores.
    Felicitaciones por sugerencias magnifícicas existentes en este pequeño rincón

    Besos
    http://www.pratocaseiro.blogspot.pt/

    ResponElimina
  3. Holaaaa....

    Gràciessss pels vostres comentaris!!!!!

    :)
    Petonets i bon cap de setmana a tothom!!!!

    ResponElimina
  4. Mmm.... una combinació deliciosa... i tant que ho provaré, no tardaré gaire no!,

    Petó

    ResponElimina
  5. Ho tindrem que provar, té una pinta molt bona! petons

    ResponElimina
  6. Mmmmm...a mi les salses amb cítrics m'agraden molt...trobo que suavitzen les carns d'allò més! L'hauré de provar! Petons!

    ResponElimina
  7. Gràcies noies, quan ho proveu espero que ho trobeu tant bo com jo!!! ;)

    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!